Nanolash szempillanövesztõ szérum – Erõsítés, védelem és növekedés

Átlagban hány szempillaspirál réteget visz fel egy nõ a szempilláira? Volt idõ, amikor ezt bizonyos kutatók elemezték, annak ellenére, hogy a tárgy nem igazán volt tudományos. Mint kiderült, átlagban 3-4 réteg minden szemre. Ez jelentõs termék, pénz és idõpocsékolást jelent. Nanolash szempillanövesztõ szérum a gyönyörû szempillák kínálata mindez nélkül. Mi lenne, ha csak egy szempillaspirál réteget vihetnél fel, vagy egyáltalán nem használnád?

Nem változtathatod meg, és nem elõzheted meg a szempillák természetes folyamatát. Minden szõrszálnak, még a szemhéjon is, saját tempója van. Tüszõben jön létre, majd kibújik a felszínre és addig nõ, míg nem hal ki és nem hullik ki. Ilyen körülmények között, úgy tûnik, hogy lehetetlen elegendõ hosszúságot és sûrûséget elérni, különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy csak két hónapig élnek. A haj is kihullik, mégis mindennél jobban gondját viseljük. A haj élettartama hosszabb (akár néhány évvel), de ez nem változtat azon, hogy a szempilla és a hajszál anatómiailag ugyanolyan.

A szempilla és szemöldök zavarait számos tényezõ okozhatja. Mivel nem foglalkozunk megfelelõ ápolásukról, bármely kérdésben jelentõs lehet. A szempillák látható gyengülését például a vitaminokban, ásványi anyagokban szegény, kiegyensúlyozatlan étrend és a kedvezõtlen légköri feltételek okozhatják. Számos esetben, nem vesszük észre, hogy a kozmetikumok is hatással vannak a szempillákra és nem mindig hatékonyak. Ez azért van, mert a rosszul kiválasztott terméknek káros hatása lehet. A szempillák állapotának súlyosbodásához hozzájárul a nem megfelelõ smink lemosó termékek. A mechanikai sérülések a legrosszabbak, mert a sérült tüszõ nem képes erõs és egészséges pillát növeszteni. Minden fenti tényezõ hozzájárul a szempillák állapotának súlyosbodásához és ennek eredményeként kihullanak.

Megelõzõ szempilla ápolás

Az biztos, hogy a megelõzés jobb, mint a gyógyítás. A megfelelõ ápolás olyan termékekkel, mint a Nanolash szempillaszérum nagyszerû módja a szempillák sérüléseinek megelõzésére. A szõr karaktere erõsebbé növeszti, ha az védve van, mert ilyenkor nincsen korlátozva a káros tényezõkkel. Ha szeretnénk megelõzni a tápanyagok elvesztését, a szõrszál erõsebb és egészségesebb lesz. A szakértõk által ajánlott Nanolash szempillanövesztõ szérum folyamatosan pótolja a hiányokat, amelyek lényegesek a haj szerkezetében. Ezért a megfelelõ ápolás aszempillák erõsítését jelenti a rendszeres használat elsõ heteiben. Az egészséges haj kevésbé van kitéve a kedvezõtlen tényezõknek, mint a nedvesség vagy hõmérséklet ingadozások. A Nanolash megelõzõ kezelés védelmet nyújt. Ha rendszeresen alkalmazzuk, a Nanolash védõréteget képez a szemhéjvonalon, ami korlátozza a káros anyagokkal való érintkezést. A tüszõket, mint a hajhagymákat védi, és ez jótékonyan befolyásolja a növekedést. A Nanolash szempillanövesztõ szérum ugyanúgy óv, mint ahogyan az egyes kozmetikumok védik a hajat a tövétõl.

Szempilla noveszto NanolashA gyenge szempillák regenerációja

Még a sérült szempillákat is helyre lehet hozni. Ebben az esetben, a szempillák rövid élettartama jótékony. Nem kell regenerálni a sérült pillákat, lezárni a kutikulát vagy az egész hosszúságot kezelni. A szempillák néhány hét alatt kihullanak, ezért azokkal kell foglalkozni, amelyek majd helyettesítik ezeket. A Nanolash regenerációja a tüszõkre kifejtett közvetlen hatásonalapul. A Nanolash gyártója jó okkal ajánlja a szérum alkalmazását a szemhéjvonalra, az egész hossz helyett. A hatóanyagok közvetlenül hatnak a tüszõkre és jobb eredményt produkálnak. Ráadásul, a bõr felkészül a következõ pillákra. A változatos növényi kivonatok és egyéb anyagok megerõsítik az új pillákat és jobban gyökereznek. A következtetés könnyû – a megelõzés fontos, de a szempilla helyreállítható, ha legyengítette pl. a túl gyakori meghosszabbítás, hormonális rendellenesség, rossz kozmetikum stb. Ezért a Nanolash tökéletes választása szempilla ápolására gyengülés esetén, pl. terhesség (nem alatt)után, a mûszempillák levétele után, kemoterápia után, stb.

Intenzív stimuláló kezelés

Nanolash szempillanövesztõ szérum több, mint egy megerõsítõ szérum. Fõ feladata javítani a szempillák állapotát, ami láthatóan hosszabb szempillákateredményez. Nanolash stimuláló szempillanövesztõ szérumként van kifejlesztve, ami eredeti összetevõkkel készített innovatív formulán alapul. A termék formulája oly módon van kifejlesztve, hogy az stimulálja a szõrhagymát hatékonyabb mûködésre. Nanolash szempillanövesztõ szérum a szõr korai szakaszában javítja a növését és ennek eredményeként a szempilla hosszabb, vastagabb és sûrûbb. Ebben a pillanatban, a szempillák csúcsa talán intenzívebb, mint a mûszempilláké. Azonban, a hatások nagyon valósak, mert a pilláknak különbözõ hosszuk van és a szem alakjához illeszkednek. A szempilla növesztésére használt módszerek összehasonlításakor azt lehet mondani, hogy a legtermészetesebb hatásokat a Nanolash rendszeres használatával lehet elérni. A kezelés befejezésével, az eredményeket a szérum nagyobb idõközökben való használatával kell megtartani. A szempilláid hosszak és sötétebbek maradnak. A Nanolash kezelés jobb, mint a hosszabbítás és még szempillaspirált sem kell használnod. Nem kétséges, hogy ez a legjobb alternatíva.

NANOLASH

A szérumot csak a gyártó online boltjában lehet megvenni és a forgalmazóktól. A termék csak bizonyos szépségszalonokban lesz kapható, amelyek közremûködnek a márkával. Egy vékony ecsetû applikátorral felszerelve, 3 ml ûrtartalmú, ami 3-6 hónapos kezelésre elegendõ.

18 Komment “Nanolash szempillanövesztõ szérum – Erõsítés, védelem és növekedés”

 1. kim_g

  Csak pozitív véleményeket olvastam róla. Talán nekem is ki kell próbálnom :D

  Válasz
 2. Amanda

  elképesztő munka! A szempilláim sokkal hosszabbak és sok új babahajat látok, de nem vettem észre, hogy sötétebb lett.

  Válasz
  • fiirebird

   én sem, de ezt nem vártam el. Én hosszú és erős szempillákat szerettem volna, a sötétebb színért akármikor használhatok szempillaspirált

   Válasz
 3. Moni23

  Én legalább 3 réteget felviszek, és csak utána vagyok elégedett ;)

  Válasz
 4. tamó

  számomra az argán olaj a legjobb, mint szempillanövelő szérum. Nem mondanám, hogy meghosszabbítja a szempillám, de hidratál és szépen göndörít :)

  Válasz
 5. Rózsi F

  hol vásárolhatom meg? Sosem láttam a boltokban

  Válasz
 6. Krisz

  Évekig használok szérumot és sokáig alkalmaztam revitalash-t, ami szinte ugyanaz, mint a nanolash. Nem hasonlítottam össze az összetételt, de a hatás szempontjából nem észleltem különbséget.

  Válasz
 7. Nelli89

  Néhány napja kezdtem használni a szérumot és olyan érzésem van, hogy több pillát veszítettem. Ez lehetséges?? Nem is tudom, de aggódom, hogy nemsokára nem marad egy szempillám. Az egyik barátnőm is használta a szérumot és nem volt vele gond!

  Válasz
  • Sári

   Ez gyakori lehet, nem csak a szérum használatával. Ez a pilla egy megszokott életciklusa, vagy valami ilyesmi. Nem aggódj, úgy is kinő és erősebb és hosszabb lesz, mint korábban.

   Válasz
 8. Dianna

  Valóban, a szempillaspirálozás időbe telik, ezért számomra a mászempilla sokkal jobb megoldás

  Válasz
 9. miss_lee

  Most végzem a ricinusolaj kezelést és már látom az eredményt. :)

  Válasz
  • diamondgirl

   Több féle olajt próbáltam, de mindegyiktől viszketett a szemem.

   Válasz
 10. a_nn

  3 hete használom a nanolash-t és szerintem a szempillák hosszabbak lettek. Kíváncsian várom a további eredményeket.

  Válasz
 11. Saci19

  én szeretem a terméket! Előtte kétszer drágább szérumot hazsnáltam. Kiderült, hogy nem feltétlenül kell drágább kozmetikumot vásárolni a hosszabb szempillákért. :)

  Válasz
 12. niké m

  Meg kell rendelnem!!! :))

  Válasz
 13. Ivi

  Már van egy saját bizonyított szérumom, amit már 2 éve használok, és nagyon boldog vagyok. De ki tudja, lehet, hogy egy nap kipróbálom a nanolash-t :D

  Válasz
 14. Katalin

  nagyon jó termék, látható a hosszabb és erősebb szempilla, miközben nincsenek allergia tünetek és irritációk. Kicsi a palack, de mégis elegendő mennyiség, hiszem már az ötödik hónapja használom.

  Válasz
 15. k.t.

  nagyszerű eredmények. Kár, hogy a kezelés elején nem készítettem képet, hogy bebizonyítsam a különbséget.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük