Nanobrow Shape Mascara – Precízebb, mint bármely más szemöldök termék

A rendezett és szép szemöldök a hibátlan smink alapját képezi. Elvégre ők adják a tökéletes keretet a szemünknek és az arcunknak. A Nanobrow Shape Mascara egy olyan szemöldöktermék, amellyel pillanatok alatt a leglenyűgöző szemöldököt hozhatsz létre!

Ezzel az erős tartású és precíz szemöldökformázó termékkel még azok a nők is kezükbe vehetik a rendezetlen szemöldökök irányítását, akik nem jártasak a szemöldök sminkelésében. A Nanobrow Shape Mascara a leggyorsabb módja a szemöldök formázásának.

A Nanobrow Shape Mascara neked készült

Formázó és színező szemöldökfesték kondicionáló kovasavval. Táplálja és revitalizálja a szemöldökszőrzetet, valamint szaténos, hibátlan megjelenésűvé teszi a szemöldököt. Ezzel a termékkel a szemöldöksmink mindig lenyűgözően néz ki és másodpercek alatt elkészül.

A NANOBROW Shape Mascara minden típusú szemöldökszőrzethez jól használható. Ez lesz az új kedvenced, függetlenül attól, hogy sűrű és bozontos szőrszálaid vannak, vagy vékony és foltos a szemöldököd. Ez a termék gyorsan álcázza a ritkás területeket, így egész nap élvezheted a dús és tökéletesen meghatározott szemöldököt.

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

24 óra lenyűgöző szemöldök sminkkel

A Nanobrow Shape Mascara 24 órán át megmarad a szemöldökön, lenyűgöző hatást keltve. A nők imádják a hihetetlen precizitásért, a könnyed felvitelért, a természetesnek ható és mesés árnyalatokért és természetesen a szép sminkért.

A szempillaspirál három árnyalatban kapható:

  • Világosbarna
  • Barna
  • Fekete

Válaszd ki a szépségtípusodnak legmegfelelőbb árnyalatot és… hozd létre a legdögösebb szemöldökstílust!

Ennek a szemöldökerősítőnek nincsenek hibái – a könnyű sminkhez és a csillogó szemöldökhöz készült. A NANOBROW segítségével úgy festheted meg a szemöldököd, ahogyan csak szeretnéd és egész napra megtarthatod az álom szemöldökstílust.

A speciálisan kialakított, rendkívül precíz kefe minden szőrszálat szépen bevon a termékkel. Könnyedén bevon minden egyes szőrszálat szaténos színnel, kitölti a szemöldököt és kiváló definíciót hoz létre. A szempillaspirál precizitást és kényelmet biztosít, mivel nem okoz csomósodást.

Szempillaspirál vastag és vékony szemöldökre

A Nanobrow Shape Mascara ragyogó választás, függetlenül attól, hogy milyen a szemöldököd. Megszelídíti és formázza az íveket, így egész nap élvezheted a kifényesedett szemöldök kinézetét. A hozzáadott szilícium-dioxid erősíti és táplálja a szemöldökgyökereket. A szemöldök akkor is fantasztikusan néz ki, ha nem használsz semmilyen sminket.

A termék garantálja a szemöldök maximális megvastagodását és teltségét. A sminkelésnek nem kell sok időt igénybe vennie. Mostantól gyorsan és egyszerűen elkészítheted szemöldöködet.

Nanobrow Shape Mascara  – használati utasítás

  1. Nyisd ki a NANOBROW Shape Mascara tubusát, és fésüld át a szőrszálakat a belső oldalról kezdve az orr közelében.
  2. Fésüld át a szemöldöködet az elejétől a farokrészéig és töltsd ki színnel.
  3. A természetesnek ható ívek eléréséhez a szemöldökfaroknál adj még egy kis terméket.
  4. Amikor a szempillaspirál megszilárdul, egy vagy több réteget is felvihetsz a fokozott volumenért.

Kész! Most egész nap élvezheted a csodálatosan formázott szemöldököt. Készítsd el álmaid szemöldök sminkjét. Nézd meg, milyen egyszerű a termékek megrendelése a Nanobrow áruházból a nanobrow.hu oldalon.

Ismerd meg a termékcsalád összes kozmetikumát – kombináld és használd őket preferenciák és alkalom szerint.

A szemöldök termékek minden eddiginél precízebbek!