Kinek való a klasszikus masszázs?

Legalább egyszer az életben, mindenkinek meg kell látogatnia a szépségszalont masszázs miatt. Miért? Az oka nagyon egyszerû. A masszázs rendkívüli szépség és orvosi kezelés. Tökéletesen ellazítja a testet és a lelket.

A klasszikus masszázs a masszázsok egyik legnépszerûbb típusa. Mûködik a bõrön, a bõr alatti szöveteken, izmokon, keringési rendszeren és az idegrendszeren a testfelület manuális kezelésén keresztül. Ez azt jelenti, hogy a masszázs nem csak a bõrt táplálja, hanem az egész testet. Általában két típusú klasszikus masszázst különböztetünk meg: általános és részleges. Az elsõ általános klasszikus masszázs, az egész testhez kapcsolódik, míg a részleges masszázs csak a kiválasztott testrészekhez (felsõ és alsó végtagok, hát, fej).

A klasszikus masszázs pozitív hatással van a vérkeringésre a bõrsejtekben és a celluláris metabolizmus gyorsítására, szellõzteti és táplálja a bõrt, befolyásolja a szervezet immunrendszerét, erõsíti az ízületeket és a hozzá csatlakoztatott szalagokat, regenerálja a szöveteket és az izmokat. Továbbá, enyhítõ és nyugtató tulajdonságokkal bír. A klasszikus masszázs bármilyen életkorra, nemre, bõrtípusra és testtípusra ajánlott. Orvos vagy masszõr tanácsát kell kérni azoknak, akik komolyabb reumatikus betegségekben vagy bõrproblémákban küzdenek.

Nemcsak a szépségszalonok és a SPA központok ajánlanak masszázst. A klasszikus masszázst ortopédiai és neurológiai betegségek kezelésére használják és sok más körülményre. Segít lazítani a feszült izmokat, regenerálja az ízületeket és a nedvességet a bõrben. A gyógy masszázs vagy klasszikus masszázs elvégzéséhez illóolajok, krémek vagy orvosi kenõcsök szükségesek. A benne tárolt összetevõk sokkal gyorsabban felszívódnak, ha megfelelõ masszázs technikákkal kombinálják. A bõrünk és a testünk nagyon hálás lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük