Itt az ideje az otthoni szempilla liftingnek a Nanolash Lash Lift Kit segítségével!

Tökéletesen megemelt, hosszú és dús szempillák szempillaspirál nélkül? Kétség kívül ez minden nő álma. A mindennapos sminkelési rutin sok időt vesz igénybe, különösen amikor gyenge vagy egyenes pillákon készítjük. Nanolash Lash Lift Kit kiváló megoldást nyújthat – egy szett a szempilla lifting otthoni használatára.

Mi az a szempilla lifting?

A szempillák általában természetükből eredően vékonyak és gyengék. Nem minden nő büszkélkedhet dús legyező formájú szempillákkal, és legtöbbjüknek szempilla göndörítőt és szempillafestéket kell használnia, és még ekkor sem garantált a lenyűgöző eredmény.

Ez az a pillanat, amikor hasznos lehet a szempilla lifting szett használata. Az egyszerű és biztonságos kezelést szempilla stylist végzi megbízható termékekkel. A Nanolash Lash Lift Kit azonban otthoni használatra lett megalkotva. A legvékonyabb szempillák tökéletesítésére is használhatjuk.

Nanolash Lash Lift Kit – Mit tartalmaz a szempilla lifting szett?

Nanolash szett használatával a szempilla laminálás a pillák meghosszabbításának és dúsításának egy egyszerű és nem invazív módja. A szempilla lifting szett az 1. lépés, 2. lépés és 3. lépés címkével ellátott termékeket tartalmazza. Ezeket használjuk a szempilla laminálási eljáráshoz. 0,5 mm-es tasakokban találhatók, és körülbelül 10 szempilla lifting kezelés elvégzéséhez elegendők. A szett tartalmaz ezen felül:

  • Lash Lift ragasztót; egy 5 ml-es ragasztó a szilikon rudak szemhéjakra illesztéséhez.
  • Szilikon rudakat: 3 pár, 3 méretben.
  • Egyéb tartozékokat a szempilla lifting kivitelezéséhez.
Nanolash szett használatával a szempilla laminálás

Ami magát az eljárást illeti, a szempilla liftinget egyszerű otthon is elkészíteni. Csupán annyit kell tennie, hogy követi a csomagoláson található utasításokat. Először meg kell tisztítani a szempillákat, majd a szemhéjakra helyezni a szilikon rudakat. Ezt követően, a kefe segítségével vigye fel a termékeket a tájékoztató papíron feltüntetett sorrendben. Minden egyes terméket hagyjon fent 7-10 percig. Végül, egy pamut vattakoronggal törölje le a szempillákat, és távolítsa el a szilikon rudakat. Azonnal látható a hatás, amely körülbelül 8 hétig tart, attól függően, hogy milyen a szempillák kezdeti állapota.

Miért érdemes a Nanolash Lash Lift Kit-et választani?

Nanolash Lash Lift Kit segítségével végzett szempilla lifting egy fantasztikus módja annak, hogy élvezzük a szépségszalonhoz méltó szempillákat anélkül, hogy egy vagyont költenénk. Ezen felül, a szempilla lifting szettben található termékek természetes tápanyagokban gazdag összetevőkből állnak. Ez az, amiért a kezelés egyesíti a mélyreható szempillaápolást a szempilla liftinggel, a kiváló eredmény elérése érdekében.

A Nanolash Lash Lift Kit egy professzionális szempilla lifting szett, mely ugyanúgy alkalmas tapasztalt szempilla stylistok, mint bármely nő általi használatra, aki otthon szeretné elérni a leggyönyörűbb szempillákat.

A szempilla szett szenzációs hatást nyújt egy hosszabb, dúsabb szempilla által, ami mélyen táplált és fényes. Félre fogja tenni a szempilla göndörítőt és spirált. Ezzel a szettel készített szempilla lifting rengeteg időt takarít meg Önnek, valamint javítja a szempillák állapotát.

Nanolash Lash Lift Kit – Összefoglaló

Az otthoni szempilla lifting egy kiváló módja annak, hogy ne érezzük kevesebbnek magunkat a vékony, alig látható szempillák miatt. Ez a szempilla szett minden nő számára megfelelő, legyen ritkás szempillája, vagy dús, melynek formázásra van szüksége.

A Nanolash szempilla lifting szett tartalmazza az eljáráshoz szükséges összes terméket. A mellékelt formulák természetesek és biztonságosak. Nem kell aggódnia a szem körüli érzékeny bőre miatt.

A szempilla lifting nem invazív és nem kell aggódnia, hogy nehéznek vagy összetapadtnak érzi majd a szempilláit. A különbség a kezelést követően egyértelműen látható. És van még egy nagyszerű előnye a Nanolash Lash Lift Kit használatának: csupán egy szettel akár 10 szempilla lifting kezelést is elvégezhet, és minden egyes eljárás eredménye 8 hétig is kitarthat. Úgy gondoljuk, hogy megéri kipróbálni egy ilyen eredményes terméket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük