Gondoskodj a férfidrõl és vegyél neki Biotherm Force Supreme Youth Reshaping Krémet

Valentin nap gyorsan itt lesz. Gondolkodtál-e már mivel fogod megajándékozni a párod? Ha nem (ami valóban nem kedves tõled), Biotherm néhány ötlettel tud szolgálni. Egyikük a Force Supreme Youth Architect Krém.

AForce Supreme Youth Architect Krém Biotherm  is  kínálatában 40 év feletti férfiaknak ajánlott, de a te párod is használhatja ránctalanító krém formájában. A többi termékkel együtt, a Force Supreme termékcsalád a legjobb bõrápolást biztosítja és meggátolja a ráncok megjelenését. A Force Supreme Youth Architect Krémen kívül, Biotherm a következõ termékeket kínálja: Force Supreme Youth Architect Szérum, Force Supreme Eye Architect Szérum, tisztító krém-gél és balzsam. A Force Supreme termékcsaládnak karakteres sötétkék tégelyei vannak piros és fehér betûkkel. A krém mennyisége egy tégelyben 50 ml.

Force Supreme Youth Architect Krém Biothermtõl mélyen hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. A két értékes tulajdonságnak köszönhetõen a bõrápolás rendkívül egyszerû és a bõrproblémák azonnal eltûnnek. Amikor a párod rendszeresen használja a krémet, a bõre erõsödik, a bõrsejtek újjáépülnek és a bõr mélyebb rétegei hidratálódnak. Ráadásul a bõr feszesebb és egyenletesebbnek néz ki.

Hogyan kell használni a Force Supreme Youth Architect Krémet Biothermtõl?

A kozmetikumot minden reggel és este kell használni. A felvitel elõtt a bõrnek tisztának kell lennie ahhoz, hogy az összetevõk mélyen a bõr rétegeibe behatoljanak. A krémet akár borotválkozás utáni balzsam helyett is lehet alkalmazni – csillapítja az irritációt és a bõrpírt. A Force Supreme Youth Architect Krém kis adagját két kézzel kell az arcra dörzsölni, kisimítani a középsõ résztõl kezdve kifelé haladva és a nyakon befejezve. A szem körüli részt kerülni kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük