A smink sosem lehet tökéletes szájrúzs nélkül

A smink sosem lehet tökéletes szájrúzs nélkül. Pierre Rene márkája nagyon jól tudja ezt a szabályt ezért a következõ rúzsokat fejlesztette ki: Slim Lipstick Rich és Slim Lipstick Soft. A kollekció 23 árnyalatban gazdag, így mindannyian megtalálhatjuk a számunkra legkedvesebbet és legtökéletesebbet. Nézzük meg, milyenek a Pierre Rene szájrúzsok.

Slim Lipstick Rich Pierre Renetõl félig matt eredményt nyújt. A rúzsok nagyon pigmentáltak és vízállóak. Intenzív színeket biztosítanak, hosszan tartó hatást és tökéletes fedést. A kozmetikumot két rétegben kell felvinni egy ecset segítségével. A Slim Lipstick Rich piros, barack, barna és szeder színekben pompázik. Továbbá a Slim Lipstick Soft hidratál és puhítja az ajkat. Ráadásul óvja az érzékeny ajkat a száradástól és UV sugárzástól. A Slim Lipstick Soft krémes textúrával és finom illattal rendelkezik. A kollekció termékeit két rétegben kell felvinni egy vékony ecsettel. A Slim Lipstick Soft nude, piros és rózsaszín színekben kapható; mindegyikük brokátot tartalmaz.

A Pierre Rene Slim Lipstick Rich és Slim Lipstick Soft ajakrúzsai fekete ampullában vannak átlátszó tetõvel. A rúzs akkor jön ki, amikor megcsavarjuk az üveg fekete alapját. Megfelelõ szögben formált stift megkönnyíti a rúzsozást, mert igazodhatunk a szájunk formájához. A kollekcióban lévõ rúzsok tápláló összetevõket tartalmaznak, mint a csillám, szilícium, vas-oxid, hidratáló és puhító viaszok és növényi olajok. Összetételében ugyanakkor parabéneket, folyékony paraffint, alkoholt és illatanyagokat is találunk.

Mit kell tenni, ha azt szeretnénk, hogy a Pierre Rene ajakrúzs tovább tartson, és jobban nézzen ki? Elõ kell készítenünk az ajakbõrt. Ehhez csinálnunk kell egy cukros radírt. Egy teáskanál cukor összekeverve egy teáskanál mézzel. Ezzel a keverékkel megszabadulsz az elhalt hámsejtektõl, hidratálsz és ápolod a bõrt. Most használhatsz ajakbalzsamot és miután felszívódik, jöhet a Pierre Rene ajakrúzs. Amennyiben szeretnéd meghosszabbítani a kozmetikum tartósságát, tegyél egy zsebkendõt az ajkakra és használj matt vagy átlátszó púdert. Mielõtt használnád a Slim Lipstick Rich & Soft fedd be az ajkad alapozóval vagy smink alappal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük