Új termékcsalád az Estee Lauder-tól- Resilience Lift

Estee Lauder egy új arcápoló termékcsaládot mutatott be – Resilience Lift. A termékcsalád tagjai: ragyogást nyújtó olaj, arc és nyak krém 15 fényvédõfaktorral, szemkrém és színezett kompakt krém. Minden termék rózsaszín csomagolásáról és aranyozott kupakjáról felismerhetõ. Csak a krémalapozó van kék dobozban.

A Resilience Lift Estee Lauder termékcsalád kozmetikumai érett bõrrel rendelkezõ nõknek ajánlottak, akiknek az öregedés elsõ jelei megmutatkoztak- ráncok, foltok, elszínezõdések formájában. Minden termék klinikailag tesztelt és a gyártó állítása szerint nem termel pattanást és mitesszereket. Fõ feladata hidratálni és a legjobb bõrápolást nyújtani. Az ilyen hatás szoros összefüggésben van a bõr általános állapotával, hiszen idõvel simítja a ráncokat és világosítja az elszínezõdéseket. Az Estee Lauder kozmetikumok biztosítják a bõr színének és emelésének egyesítését. Hozzájárulnak a kollagén és az elasztin szintézisének növeléséhez mélyen a bõr rétegeiben. Továbbá enyhítik asötét karikákat és a duzzadást a szem alatt, védik a bõrt az UV sugaraktól és a külsõ szennyezõdésektõl.

A Resilience Lift termékcsalád krémjét és olaját tiszta és száraz arcon kell.használni. Kétszer naponta alkalmazható: reggel sminkelés elõtt és este az arcradír és arc maszk után. Vigyél fel kevés mennyiségû terméket (szemkrém, olaj vagy arckrém) a bõrre és körkörös mozdulatokkal masszírozd be, amíg teljesen fel nem szívódik. Továbbá a szemed és a homlokod területén is elvégezheted a masszázst, hogy serkentsd a vérkeringést a bõrsejtekben, amivel a bõr simább lesz és a kozmetikum tápláló összetevõi gyorsabban kifejtik hatásukat.

A Resilience Lift krémalapozó Estee Laudertól egy picit másképpen mûködik. Ez a termék könnyen helyettesítheti az alapozót, mert lefedi a tökéletlenségeket és hasonló módon segíti egyesíteni a bõr elszínezõdését. Kék dobozba van csomagolva. Belül találunk egy tükröt, a kozmetikumot és alatta egy aplikátort. A krém négy árnyalatban kapható: Linen, Ivory Beige, Pale Almond and Biscuit. Klinikailag tesztelt, ezért a mitesszereknek és pattanásoknak nem lenne szabad megjelenniük, miközben teljesen alkalmas az érzékeny és allergiás bõrre. Ráadásul, a krém megvéd az UV sugaraktól a 15-ös fényvédõ faktornak köszönhetõen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük