Rouge Infusion Ajakrúzs Sephoratól – Melyek az elõnyei és hogyan kell használni?

Számos kozmetikum található a piacon és mindegyiknek különbözõ tulajdonságai vannak, és másképpen kell használni õket. Az ajak tinta kozmetikai újdonság, mely szájfény és folyékony rúzs kombinációjából tevõdik össze. A réteges fedés arra ad lehetõséget, hogy szükség szerint bármely száj sminkhez alkalmazkodjon. Az ajak tintát Sephora indította egy új kozmetikumcsaláddal – Rouge Infusion.

Melyek az ajak tinta elõnyei?

Rouge Infusion tulajdonságai: folyékony állagú, mely nem ad súlyt az ajkakra, tartós hatása és innovatív formulája a jó fedést biztosítja ragadós maradékok nélkül. Az ajak tinta termékcsaláddal, Sephora megoldotta minden nõ problémáját, akik nem szeretik az ajak sminket.:

  • textúra és applikátor könnyû fedésre ,
  • maszatolás és ragadós maradékok nélkül,
  • tökéletes fedés,
  • könnyebb smink eltávolítás,
  • nem-ingerlékeny és nem érzékeny összetevõk,
  • tartós szín, akár 10h-án keresztül.

A termék vékony rétegének elhelyezésének lehetõségével megfelelõ árnyalatot kaphatunk (világostól a sötétig), smink elemeket napszaktól függõen. Sephora tizennégy árnyalatot kínál a Rouge Infusion ajak tintából.

Hogyan használjuk a Rouge Infusion Sephora-tól?

Az ajak tinta tartóssága és intenzitása minden további réteggel egyaránt nõ. Ez az innovatív megoldás meghajlást jelent nem csak a profi sminkesek elõtt, hanem a rendszeres ajak termék használók elõtt is. Az elérni kívánt hatástól függõen egy vagy több réteg tehetõ. Az ajak tinta egy rétege a világos szín finom hatását kelti, míg több réteg néhány másodpercnyi szünettel felerõsíti a szín mélységét. A pigment képlet oxidációjának köszönhetõen az ajak tinta azonnal megszárad, és tartós hatást nyújt

Kinek ajánlott az ajak tinta?

Sephora ajak tinta mindenkinek ajánlott profi sminkesektõl kezdve az amatõr smink kedvelõkig. strong> A Rouge Infusion biztosan minden nõnek tetszeni fog, aki tartós hatásra vágyik (az ajak smink igazításának szükségessége nélkül a munkahelyen vagy a buliban), élvezhetõ felvitelre (könnyû alkalmazhatóságának köszönhetõen ragadós maradékok nélkül) és aki szükségleteinek megfelelõ termékre vágyik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük