Mit mond a szájrúzs a nõ jellemérõl?

Vannak nõk, akiknél nem található szájrúzs a táskában. Mégis többségük többé kevésbé több színû szájrúzst is tartanak. A második csoportban sok különbözõ nõ van, és minden attól függ, hogy milyen színt szeretnek. Mit mond a kedvenc színû szájrúzs a nõ jellemérõl?

PIROS SZÁJRÚZS

A klasszikus piros rúzs minden nõnek kötelezõ, akik tudják, hogy a divatos és elegáns smink Audrey Hepburn stílusában mindig hatásos. Ha szeretsz piros rúzst viselni azt jelenti, hogy állandó az álláspontod és hû vagy a hollywoodi stílushoz. Nem csak a divathoz kapcsolódik, mert a piros rúzst viselõ nõk kapcsolatai folytonosak, hûségesek, lojálisak és következetesek.

BÉZS SZÁJRÚZS

Nude árnyalat az ajkakon a magabiztosság jele. Ha szereted a nude ajkat, akkor biztosan jól érzed magad a bõrödben. Nincs szükséged intenzív színekre ahhoz, hogy jól és szépnek érezd magad. Nagyon valószínû, hogy minimalista vagy és legfõképpen tisztában vagy azzal, hogy szépséged nem igényel kiegészítõket, mert az erõ nem a sminkben rejlik.

RÓZSASZÍN SZÁJRÚZS

A rózsaszín rúzs lányos kinézetre emlékeztet, mert kiemeli a frissességet az arcon. Amennyiben világos rózsaszín mellett döntesz, meg kell mutatnod, hogy neked nem számít, mit gondolnak mások rólad. Ajkak rózsaszín árnyalatban azon nõk esetében dominálnak, akik a figyelem középpontjába szeretnek lenni, felkelteni az érdeklõdést és érzelmeket kiváltani. Általában hûek magukhoz és magukkal szemben és mások elõtt sem tesznek úgy, mintha mások lennének.

LILA SZÁJRÚZS

A szilva árnyalatot a szájon kétféleképpen lehet bemutatni – egyrészt mint az elegancia és közvetlenség jelképe, de másrészt mintha visszafogott lennél és szeretnél kimaradni a dolgokból. A lila ajkak mágnesként viselkedhetnek, bókokat biztosíthatnak és bevonhatnak a szociális életbe. Fennáll a kockázat, hogy a lila szájrúzs sok embert megfélemlít és eltol magától, akik úgy veszik, hogy ez a függetlenséged megnyilvánulása vagy, hogy jobbnak tartod magad másoktól.

FÜSTÖS RÓZSASZÍN SZÁJRÚZS

A füstös rózsaszín a finomság és a szelídség kimutatása. Általában a minden napi sminkben jelenik meg, mert természetes. Ha a kedvenc szájrúzsod világos rózsaszín árnyalatban tündököl, akkor olyan személyt mutat be, mint aki nem tesz sokat, mégis mindig sikeres. Ha nem is fektetsz be a sminkbe és természetes rózsaszín árnyalatot használsz, jól nézel ki és sokra viszed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük