Látványos hajfestés a ColorCuts Thermal Foam Strips segítségével

A ColorCuts csíkok egy innovatív eszköz a fodrászat számára. A csíkok segítségével pillanatok alatt látványos és divatos hajat készíthetsz ügyfeleid számára. Ez a termék megkönnyíti majd a munkádat és biztosan ügyfeleidet is lenyűgözi majd.

A máltai ColorCut márka professzionális és környezetbarát fodrászati termékeket készít, amelyek fényűzővé és egyedivé teszik szalonodat. A termékek kiváló minősége ötvözi a technológiát az anyatermészet iránti gondoskodással. A tartós anyag nem csúszik le a hajról, így a csíkok a legjobb segítőtársak az ombre, sombre, szőkítés, melír és bármilyen más technika elkészítéséhez.

ColorCuts – praktikus és szemet gyönyörködtető habcsíkok

A kiemelő habcsíkok erős, könnyű és hőálló anyagból készülnek. Hosszú és rövid hajon egyaránt jól működnek és különböző színekkel kápráztatnak el mindenkit. A színezés során tökéletes esztétikát biztosítanak, ugyanakkor megkönnyítik a munkát, ha több színt alkalmazol és nem szeretnéd összekeverni őket.

A csíkok előre ki vannak vágva és praktikus dobozban érkeznek, hogy minden egyes csíkot könnyedén kivehess. Ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg, mivel nem kell egyenként kivágni az alufólia darabokat.

A szivacscsíkok hasznosak a többrétegű színezésnél és minimalizálják a sérülés kockázatát. A csíkok nem húzzák a hajat, nem okoznak hő- vagy mechanikai sérülést, megakadályozzák a haj túlmelegedését és újrafelhasználhatóak. Használat után egyszerűen mosd ki őket a mosógépben és használd újra.

A habcsíkok a színezőtermékekkel érintkezve megtapadnak a hajon, így nem csúsznak le a hajról. A csíkok mérete 100×305 mm és tetszés szerint vághatók és hajlíthatók. 80%-ban újrahasznosított anyagból készülnek és újrahasznosíthatóak.

ColorCuts kiemelő habcsíkok

Highlighting Foam Strips a ColorCuts-tól

Ezek a precíz csíkok 100%-os kontrollt biztosítanak a színezési eljárás felett és akár a felére csökkentik a színezési időt. Biztosítják a levegő keringését a rétegek között, hogy minimálisra csökkentsék a sérülés kockázatát. Szabadon végezhetsz bármilyen javítást, mivel a félig átlátszó bevonat lehetővé teszi, hogy lásd a színváltás előrehaladását.

A puha és rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a hajhoz. A csíkok esztétikai megjelenése nem vetekszik az alumíniumfóliával. A szerkentyű minden hajhosszhoz alkalmas és a színező hatást fokozza a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A hajfestés a legnépszerűbb kezelés és a Highlighting Foam Strips segítségével bármilyen színezési technikát elvégezhetsz. A pontos és egyenletes eredmények sok új ügyfelet vonzhatnak. A doboz 200 csíkot tartalmaz, amelyek több alkalomra  elegendőek és lehetővé teszik a szín pontos felvitelét még a nehezen hozzáférhető területeken is.

Gyorsabb hajfestés a ColorCuts segítségével

A biológiailag lebomló csíkok magas higiéniát és maximális kényelmet biztosítanak. Mosás után is megőrzik hatékonyságukat és minőségüket. Az újrafelhasználható csomagolásnak köszönhetően a színezési eljárás gyors és hatékony.

A ColorCuts forradalmat jelent a fodrászat világában, már több ezer szakember bízik benne világszerte. Az innováció, az esztétika és a környezetvédelem kombinációja lenyűgöző eredményeket biztosít.

Több információ a ColorCuts termékekről a colorcuts.mt honlapon

szíező szivacscsíkok