Hővédő spray a NANOIL-tól: Ápolás & hővédelem egyben

Tisztában vagy vele, mi a haj legnagyobb ellensége? A magas hőmérséklet. Mit tehetsz annak érdekében, hogy a meleget távol tartsd a fürtjeidtől? Ennek a legjobb és legegyszerűbb módja a Nanoil hővédő spray-jének a beszerzése — ami egy selyem fehérjékben gazdag hővédő. Valóban, a Nanoil 100%-ban sikeres hővédő és mélyhidratáló egyben. Lássuk mire képes a Nanoil Heat Protectant Spray!

A magas hőmérséklet és a haj

Kezdjük rögtön a legelején, a magas hőmérséklet extrém módon káros a hajnak – ez olyan világos, mint a nap. Nem számít, hogy mit állítanak a hajszárítót, hajvasalót és hajsütővasat forgalmazó cégek, a fájdalmas igazság az, hogy minél magasabb a hőmérséklet annál szárazabb, fénytelenebb és károsultabb lesz a haj. Hogyan lehetséges ez?

Hajformázás hővel:

  • elvonja a nedvességet a hajból, így téve azt színtelenné. 
  • megtöri a keratinos kötéseket a hajszálakban, így okozva töredezettséget. 
  • valószínűsíthető a haj égése, dehidratációja és a visszafordíthatatlan sérülései. 

Éppen ez az oka annak, hogy miért olyan fontos a hővédelem. Milyen termékre essen a választásod ahhoz, hogy elhárítsd a hőformázás negatív következményeit? 

Hővédő spray

Ha kíváncsi vagy melyek a legjobb hővédők, akkor vess egy pillantást a spraykre. Ezek a termékek szuperkönnyűek, így nem nehezítik el a frizurát (megjegyzés: néhány spray lelaposítja a hajat, különösen akkor, ha olajat is tartalmaz, éppen ezért mindig ellenőrizd az INCI listát), és a haszálata is pofonegyszerű. Ahhoz, hogy a hajadat biztonságban tudd a magas hőmérséklettel szemben egyszerűen csak rá kell permetezned a terméket… szó szerint ennyi az egész! Már tovább is léphetsz a szárításra, egyenesítésre és formázásra. 

Természetesen, az lenne a legjobb, ha nem kellene többi a hőformázásra gondolnunk. Szerencsére, a megfelelő hővédő az a termék, amely lehetővé teszi a mesés hajkompozíció megalkotását anélkül, hogy a hajszálaid maradandó károsodásokat szenvednének minden hajszárítás és hajvasalás közben. 

nanoil hővédő spray

Nanoil Heat Protectant Spray

Azért válaszd a Nanoil által kifejlesztésre került hővédő spray-t, hogy a létező legjobb hajápolásban részesíthesd. Ez a vízbázisú formula láthatatlan, súlytalan és 220°C-ig hatékony védőréteget képez a tincseken. A dolog csak még csábítóbb lesz, ha látod, hogy ugyanaz a termék erősíti, és regenerálja is a hajat. Ez azt jelenti, hogy a fürtök ellenállóvá válnak a sérülésekkel szemben. Mindezek után, a haj egészségesebb és erősebb lesz, vagyis körülményesebbé válik a megkárosítása. 

Nanoil hővédő spray:

  • megvédi a hajat a magas hőmérséklet negatív hatásaitól. 
  • megbirkózik a száraz haj problémáival. 
  • csökkenti a gubancokat és az elektrosztatikusságot. 
  • egyenessé teszi a hajat, így lesz könnyebben fésülhető. 
  • fokozza a színt és a ragyogását. 

Mi a Nanoil hővédő spray-jének a titka?

Természetesen ez a nagyszerű termék nem lenne képes védeni és táplálni a tincseidet, ha nem tartalmazná a megfelelő és gondosan összeválogatott összetevőket. A Nanoil Heat Protectant Spray a legjobb minőségű összetevőkből készül, ami elég ritka a hővédő spray-k piacán. Ezek a termékek általában telítve vannak alkohollal, mesterséges összetevőkkel és tartósítószerekkel, de nem a Nanoil hővédője. Jóllehet némi szilikon azért van benne, ezek azonban mosás során könnyen eltávolíthatóak. Van benne továbbá selyem fehérje, amely elősegíti a simaságot és a fényt. Együttes erővel ezek képesek megzabolázni a rakoncátlan tincseket, illetve növelni az ellenállóképességet az agresszorokkal szemben, amikor csak szükséges. Mindennek a tetejében a Nanoil Heat Protectant Spray gazdag E-vitaminban, amit sokszor a fiatalság vitaminjának is neveznek. Ez egy elég lenyűgöző formula, nemde? 

 

Mit jelent ez rád nézve, mint fogyasztó? Azt, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray nem csak a hő károsító hatásaival szemben hatékony – ami leggyakrabban a hajformázás során lép fel -, de táplálja és látványra is szebbé varázsolja. Éppen ez az oka annak, hogy miért éri meg megvenni a Nanoil hővédőjét!