Hogy működik a Nanobrow Lamination Gel? Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Nanobrow Lamination Gel sokkal több, mint egy eszköz, amely minden reggel széppé teheti a szemöldökeidet. A formulája ricinus olajat tartalmaz, amely méllyen hidratálja és regenrálja a szemöldököket, ezáltal téve azokat ellenállóvá és dúsabbá. Csekkold le, miért kellene neked is használnod! 

Szemöldökápolás és formázás a Nanobrow-val

A Nanobrow Lamination Gel nagyszerűen képes formázni, még a legengedetlenebb szőszálakat is. Kihangsúlyozza a szemöldökök terészetes formáját, valamint csodálatosan csillogó végeredményt biztosít. Igazgatás nélkül is 24 órán át tartó hatást garantál. 

Fokozd a szemöldököd szépségét a Nanobrow-val. A ricinusolajnak hála nagyon dús és határozott lesz a szemöldököd íve. A gél 4 különböző árnyalatban, illetve átlátszó formában elérhető. Könnyedén kiválaszhatod a hozzád leginkább illőt. 

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Mindig gyönyörűen megformált és határozott vonalú szemöldökök 

Ennek hála az íveid mindig három dimenziósak és hibátlanok maradnak. A kézreálló kúp alakú szilikon ecset alaposan átfésüli és formázza a szemöldököket, így azok órákkal később is remekül néznek majd ki. 

Egy tartós, precíz és nagyon erős szemöldök gél, ami nem ragad és nem is hagy maga után nyomokat. A pigmentáltságának hála a szemöldökök tökéletesen formázottak és természetesnek tűnőek lesznek, míg a ricinus olaj erősít és véd a károsodásokkal szemben. 

Formázd a szemöldökeidet a Nanobrow Lamination Gellel!

A Nanobrow Lamination Gel a segítségedre lesz abban, hogy pontosan úgy alakítsd a szemöldökeidet, ahogyan csak szeretnéd. Ez a tökéletes termék az íveid alakítására. A használata pedig félelmetesen egyszerű: 

  1. Tedd a Nanobrow Lamination Gelt a natúr vagy sminkelt szemöldökeidre. 
  2. Fésüld át a szőrszálakat az eronómikus szilikon fésű segítségével. 
  3. Az erősebb tartás érdekében elősször fésüld a szálakat visszafelé, majd ellentétesen a megfelelő irányba. 

A precíz kefének hála a kényelem faktor maximális. A formulájának hála nagyon gyorsan belőled válik majd a formázás és színezés nagymestere. A szemöldökfestés utolsó lépéseként tegyél rá átlátszó, vagy a saját színeidhez leginkább illő szemöldök zselét. Ha nagyon szeretnél jó eredményt elérni – akkor a Nanobrow Lamination Gellel semmi sem lehetetlen!

nanobrow szemöldökformázó gél

A Nanobrow precíziós szemöldök gélje 

A mindennapokban is telt és elegáns szemöldökökről ábrándozol? Végre valóság lehet! A Nanobrow Eyebrow Gel mind a bozontos, kezelhetetlen, mind a ritkás, hiányos szemöldök esetén teli találat. 24 órán át tart és véd.

Világszerte sok boldog felhasználó valja ezt a kedvencének! A kézre álló és könnyen használható kefe, illetve a nagyon precíz és kényelmes használat a garancia arra, hogy a szemöldökök egész napon át tartósak maradnak. Ezt a terméket úgy alkották meg, hogy még a legrakoncátlanabb hajszálakat is rendre igazítsa! 

Fedezd fel a Nanoil kínálatában szereplő többi szemöldökformázót is! 

Tudtad, hogy a Nanobrow Lamination Gel használható önmagában, illetve más Nanobrow szemöldökformázó termékekkel is kombinálva? Válaszd ki közülök a kedvencedet, vagy cserélgesd őket kedvednek és az alkalomnek megfelelően. Legyen a tiéd a pomádé, a ceruza, a gél, a toll vagy a szemöldökszappan… a lehetőségek száma végtelen! 

A Nanobrow Lamination Gelben található tökéletesen összeválogatott hatóanyagoknak hála képes tökéletesen formázni, színezni, és ápolni a szemöldököket!