GlamBrush – sminkecsetek lengyel Blogger-tól

 

A smink szerelmesei és a professzionális sminkesek is abban egyetértenek, hogy jó áron lévő ecsetek vásárlása, amitől nem fogsz csődbe menni, valószínűleg lehetetlen. A GlamBrush mindenki számára megoldást nyújt – a lengyel sminkecsetek elérhető áron vannak és az ikonikus MAC ecsetek formájára vannak megtervezve.

A GlamBrush, Hania Knopińska-Grzenkowicz smink vlogger terméke, a digitalgirl13 csatornáról. GlamBrush nagy népszerűségnek örvend a lengyel blog világban és lenyűgöző ütemben kerülnek értékesítésre. Hania ecsetei közül található minden szükséges ecset szemre és arcra és a világhírű MAC ecsetek inspirálták. A piacra való belépéssel a GlamBrush erős versenytársa lett a következő márkáknak: Maestro, Inglot vagy Hakuro. Eredeti gyöngy fehér kinézettel tűnnek ki, amely újnak minősül a sminkecsetek piacán.

Digitalgirl13 ecsetei elérhetőek a GlamShop boltbanegyenként vagy készletben – 9 GlamBrush SS modellt tartalmazó készlet, általános 18 ecsetes készlet és Teljes Szett Glam Brush (27 darab). Itt minden szükséges ecsetet találunk az általános és haladó sminkre – a nagyobbak az arcra, T betűvel vannak megjelölve, mint “twarz” (arc), míg a kisebbek és pontosabbak a szemre O betűvel vannak megjelölve, mint “oczy” (szemek). Az ecsetek neve, logója, színe és alakja alaposan ki lett gondolva.

Melyek a GlamBrush készlet előnyei?

  1. Versenyképes árak a többi népszerű márkával szemben.
  2. Lehetőség az ecsetek egyenkénti vagy készletben történő vásárlása.
  3. Az alakok széles választéka.
  4. Különleges gyöngy fehér kinézet.
  5. Legjobb minőségű anyagból készült.
  6. Magas terhelhetőség és kopásellenálló.

Lehetetlen nem megemlíteni a Hania (digitalgirl13) GlamBrush termékeinek minőségét. Kivételesen puhák, finomak és tökéletes összhangban vannak a kozmetikumokkal, szintetikus és természetes ecsetekkel . Az ecsetek egy része természetes, nem festett, kecskehajból készült és érezhető illetve szagolható is egy picit. Az ecset többi része egészséges és puha szintetikus anyagból készült. Az ecset fogója könnyű fából készült és vonzó hatással van a megvásárlásra és tesztelésre az arcon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük