Csábító szempillák 10 perc alatt? A Nanolash DIY Eyelash Extensions Cluster szempillákkal lehetséges!

Minden nő szeretne gyönyörű szempillákat. A gyenge és ritkás szempillák azonban sok nő számára problémát jelentenek. Sajnos elég gyakran a hagyományos szempillaspirálok nem teszik a dolgukat. Ilyenkor a DIY Eyelash Extensions a Nanolash-tól tökéletes megoldás lehet! 

Lehetséges a szempilla hosszabbítás otthon?

Tagadhatatlan, hogy sok nő küzd a vékony és ritkás szempillák problémájával. Tény, hogy a szempillák rendkívül érzékenyek. Ráadásul az intenzív kezelések vagy akár a nap is negatívan befolyásolhatja az állapotukat, és tönkreteheti az egész szempilla kinézetét.

Eddig a legtöbb nőnek a félig tartós szempilla hosszabbítást vagy a műszempillákat kellett választania. Mindkét megoldásnak megvoltak azonban a maga hátrányai. Az első esetben a félig tartós stílust választó hölgyek sok hétig nem tudtak változtatni rajta. A második esetben rengeteg időt pazaroltak reggelente a műszempillák felhelyezésére.

A Nanolash DIY Eyelash Extensions azonban mindkét esetre tökéletes megoldást jelentenek. Ezek az otthon felhelyezhető  műszempillák lehetővé teszik, hogy természetes hatású eredményeket érj el. Ezek a kész fürtszempillák mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők.

Egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is tarthat, és elfelejtheted a rövid és ritkás szempillák problémáját.

DIY Eyelash Extensions a Nanolash-tól – mi is ez pontosan?

A DIY Eyelash Extensions a Nanolash márka újdonsága. Úgy tűnhet, hogy ez a válasz minden modern nő igényeire.

Ezeket a fürtszempillákat az otthoni, önálló felhelyezésre tervezték. Nekik köazönhetően nem kell többet használnod a műszempillákat és nem kell többet szalonba menned. A csomag 3 hosszúságú szempillákat tartalmaz:

 • 10 milliméter;
 • 12 milliméter;
 • 14 milliméter.

Egy doboz 36 fürtöt tartalmaz 8 különböző stílusban, amelyek közül választhatsz. Ezen kívül egy teljes szempilla hosszabbító készletet is kaphatsz a Nanolash-tól. Mit tartalmaz:

 • egy bondert – egy speciális szempillaragasztó, amely lehetővé teszi a műszempillák megfelelő felhelyezését;
 • 36 cluster szempilla 3 hosszúságban – 8 stílus közül választhatsz;
 • egy sealert – amely lehetővé teszi a ragacsos réteg eltávolítását a szempillákról;
 • egy removert – amely segít eltávolítani a műszempillákat a természetes szempillák károsítása nélkül;
 • egy applikátor – rozsdamentes acélból készült, és úgy tervezték, hogy segítsen a szempillák felhelyezésében.

Könnyű belátni, hogy a Nanolash öntapadós szempillák teljesen átalakíthatják a megjelenésedet, és mindössze 10 percet vesz igénybe a felhelyezésük!

műszempillák

Szempilla hosszabbítás otthon a Nanolash fürtszempillákkal – hogyan kell csinálni?

Az otthoni szempilla hosszabbítás DIY fürtszempillákkal végre lehetővé vált! Mi több, az otthon, saját kezűleg felhelyezhető fürtszempillák még azoknak a hölgyeknek sem okozhatnak gondot, akiknek nincs előzetes tapasztalatuk ebben a témában. Mindössze annyit kell tenned, hogy:

 • felviszel egy réteg ragasztót, és vársz 30-60 másodpercet, amíg ragacsossá válik;
 • az applikátor segítségével fogj meg egy tincset, és helyezd azt körülbelül 1 mm-re a szempillavonaltól;
 • az applikátorral fújd be a szempillákat, és a kész pillákat kend be a ragadós réteg eltávolítása érdekében egy sealerel.

A csomagban részletes használati utasítás is található. Azt is tudnod kell, hogy a DIY Eyelash Extensions professzionális de otthoni használatra egyaránt megfelelő. Az alkalmazás egyszerű és könnyű, amit a nők biztosan értékelni fognak.

műszempillák

Luxus DIY Eyelash Extensions – összefoglaló

A DIY Eyelash Extensions lehetővé teszi, hogy saját magad készítsd el a szempilla hosszabbítást otthon. Ezek a felhelyezésre kész tincsek puhák, rugalmasak és jól illeszkednek a természetes szempillákhoz.

Az otthoni szempilla hosszabbítás a Nanolash luxus fürtszempilláknak köszönhetően vált lehetővé. Ez kétségtelenül prémium termék, amely még a legigényesebb nők elvárásainak is megfelel. Mindössze 10 perc alatt látványos eredményeket érhetsz el.