Barna ajkak – top sláger a következõ szezonban

Minden következõ szezon valami új és friss divatirányzatot hoz. Néhányan közülünk türelmetlenül várjuk õket, míg másokat hidegen hagyja a híres sminkesek, sztárok és hírességek által kínált legújabb trendek. Az utóbbi idõben, a divat világa viharként hozta a barna ajkak trendet. Honnan ered ez a trend? Vajon elnyeri a népszerûséget és sikerül helyettesíteni az örök klasszikust – a piros ajkakat?

Mint ez megszokott a smink legújabb trendjeivel, úgy a barna ajkak is a médiából ismert híresség által robbantak be. A barna ajkak Kylie Jenner védjegye; egy amerikai híresség és modell, akit a valóság mûsorokból ismerhetjük. Vannak más hírességek, akik a térképre pecsételték a barna ajkak trendet, s ezek Gigi Hadid modell és Beyonce és Rihanna énekesnõk. Minden nõ szeretne egy barna ajakrúzst a táskájában, mint a példaképeik.

A barna szín árnyalatai már a 90-es években is slágernek minõsültek. Egy kopott farmerrel és kockás inggel viselve az akkori éveket jelölték. Manapság, a barna ajakrúzs inkább nõies változatában tér vissza. A nõiességet képviselõ és az Internet sztárjai által bemutatott és bevezetett trendrõl nagyon merész állítani, hogy egy nap lecseréli a hagyományos piros ajakrúzst. Nõies, szexi és hasonló módon kifejezi arcunkat, mint a piros ajakrúzs csaktermészetesebb változatban.

A színválasztás nagyon nehéz, mert a a barna árnyalat palettája széles választékban büszkélkedik. A világos bõrrel rendelkezõ kevésbé kalandvágyó nõk számára legjobb a hagyományos nude vagy cappuccino. A bézs árnyalataival legjobb kiemelni a minden napi sminket, ami nem veszi el a figyelmet a szemekrõl. Bátrabb hölgyek lépésrõl lépésre cserélhetik le a világosabb árnyalatokat a sötétebbekre.A sötét barna ajakrúzs csak akkor áll jól, ha illik az arcod bõrszínéhez. Próbálgatással találhatod meg a számodra tökéletes barna ajakrúzs árnyalatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük