Ajaksmink lépésrõl lépésre Viva Glam Ajakrúzzsal MACtól

Nem csak jól néz ki, hanem nemes okból jött létre. Ismerd meg MAC Viva Glam Ajakrúzst. Az ajakrúzs eladásának egy részét HIV és AIDS betegségben szenvedõ embereknek adományozzák.

Mit tudhatunk a MAC ajakrúzsról?

Az elsõ Viva Glam Ajakrúzs 1994-ben jött létre. Azóta a MAC új kozmetikumokat dobott a piacra, mint az ajakrúzsok és balzsamok. Ebben az évben lehetõségünk volt megismerkedni a Viva Glam Ajakrúzs legújabb kiadásának legújabb színével. Olyan árnyalatok közül választhatunk, mint a neutrális gyöngy rózsaszín, barna szilva, intenzív burgundi, piszkos rózsaszín csillogással, piros-barna gyöngyös szilva és aranyozott gyöngy. Minden árnyalat különbözõ hatást kelt: mattól kezdve a csillogáson keresztül a szaténig. Ezek a színek tökéletesen illeszkednek minden arcbõr színéhez és haj színhez.

MAC Viva Glam Ajakrúzsa érdekes színeivel tûnik ki. Külön figyelmet érdemel a termék csomagolása. A fekete és matt színek elegáns mégis minimális megjelenést nyújtanak. A terméket fekete dobozokban árulják, amelyen az árnyalatról, összetételrõl és tárolási javaslatról találunk információt. A kozmetikum súlya 3 gramm; bár az ajakrúzs nagyon hatékony.

Hogyan használjuk a Viva Glam Ajakrúzst?

A MAC Viva Glam Ajakrúzs intenzív színekben gazdag és nagyszerûen hatékony, ha megfelelõen használják. Az ajak smink elvégzése elõtt radírozd meg az ajkad, így a kozmetikum tovább tart és sokkal intenzívebb szín marad meg. Radírhoz mézet és cukrot használhatsz. A cukor eltávolítja az elhalt sejteket, míg a méz hidratálja és táplálja az ajkakat. Ekkor tegyél egy kis alapozót vagy púdert az ajkadra, így a rúzs nem jön le olyan könnyen. Az ajkak vonalát húzd ki ceruzával, melynek árnyalata hasonlít a rúzs árnyalatához, majd a belsõ részét töltsd ki rúzzsal. A felesleget távolítsd el vattapamaccsal vagy zsebkendõvel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük