3D ajkak: Színes Ajakbalzsam Cailyn-tól

Beszéltünk arc kontúrozásról és haj rétegezésrõl. Most a 3D ajak effektus következik. A Színes Ajakbalzsam Cailyn-tól biztosítja a szájfény effektust 18 árnyalatban. Hogyan használjuk a háromdimenziós hatás eléréséhez?

A Színes Ajakbalzsam Cailyn-tól néhány oknál fogva egyedi. Elõször is 18 árnyalatban kapható! Ezek: Vattacukor, Rágógumi, Napsütötte, Õszi Nap, Természetes, Fiesta, Mocha, Nagy Alma, Bársony Rózsa, Meggy Csokoládé, Nugát, Alma Rózsaszín, Korall, Savas Rózsaszín, Karmazsinszínû, Baba Lehelet, Cseresznyevirág és Mályvaszín. Mindegyikük matt, ezért, hogyha azt szeretnéd, hogy ajkad fényes legyen, használd a Gyöngyösen Csillogó Balzsamot. Így összekeverhetjük a Vattacukor színt a Gyöngyösen Csillogó Balzsammal Angyali Fehér vagy Cukor Rózsaszín árnyalatban (a második garantálja a csillogást).

Másodszor, Cailyn balzsama különleges összetevõket tartalmaz, amelyek háromdimenziós effektust nyújtanak. Azok, akiknek keskeny ajka van, különösen örülni fognak az eredménynek, mert a kozmetikum optikailag nagyobbá teszi õket. Ez az effektus egész napon keresztül tart, így nem feltétlen kell igazítanod a sminked az esti kimenés elõtt. A matt árnyalatok szájfénnyel 3D effektust nyújtanak, amire minden barátod féltékeny lesz.

Mégis, még a legjobb kozmetikumnak is lehet hátránya. A Színes Ajakbalzsam Cailyn-tól egyedi palackkal rendelkezik. Nem a megszokott klasszikus hosszú palackokra emlékeztet. Kerek lapos tokja van és a tetejére egy kis kefét rögzítettek a felvitelhez. Egyes lányok kényelmesnek találhatják: egy különleges kefe a kozmetikum mellett. Azonban ahhoz, hogy a készletet a zsebünkbe vagy neszeszerünkben tartsuk, sokkal bonyolultabb. Márpedig, mi mindig mellettünk szeretnénk tartani a szájfényt, nemde?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük