2016 tavasz top slágere – Árnyékolt Ajkak. Hogyan csináljuk?

Gondolhatod, hogy az ajak smink mindig ugyanaz és egyszerû. Azonban a sminkelés ezen része, új és meglepõ trendeket mutathat be. A rúzs piacon elérhetõ színes ragyogás és különbözõ árnyalatok lehetõvé teszik az ajak smink kreatív megközelítését. Pár szezonnal ezelõtt volt a gradiens ajak smink, nem is olyan régen népszerû volt a monokróm rúzs kifejezõ kontúrral, és most? Most visszamegyünk a gyökerekhez, de a gradiens új megközelítést kap.

A beárnyékolt ajkak a következõ szezon slágere. Részben kapcsolódnak a pár szezonnal ezelõtti gradiens ajkak hatásához. Mégis, ezúttal a gradiens ajkaknak csak pink és bézs árnyalatai lesznek, így elmosódhatnak a bõr színével és elvegyülnek. Vajon az árnyékolt szájak ugyanolyan népszerûséget kapnak, mint Kylie Jenner kifejezõ sminkje?

Mint minden smink sláger az elmúlt pár évben, az árnyékolt ajkak is inkább az Instagramon és egyéb közösségi oldalon dominálnak. A következõ tavaszi szezonban talán búcsút vehetünk a szájceruzától és üdvözölhetjük a korrektort, mellyel elkészítjük az árnyékolt ajkakat. Az árnyékolt ajkak a gradiens ajkak új változata azzal a különbséggel, hogy az árnyékoláshoz nincs szükségünk kétszínû kozmetikumra, csupán egy finom árnyalatú rúzsra és korrektorra.

A tavaszias, finoman árnyékolt ajkak elkészítése olyan könnyû, ahogyan tûnik. A tavaszias trend eléréséhez néhány lépést kell megtenni. A kifinomult és nõies smink hatása garantált.

  1. Használjszíntelen tápláló és hidratáló ajak balzsamot.
  2. Várj, hogy az ajak balzsam felszívódjon.
  3. Használj világos korrektort vagy matt ajak bázist.
  4. Vidd fel a kiválasztott színû ajakrúzst az ajkak közepére (legjobb a pink árnyalata).
  5. Az ajkak külsõ széleibe kend a BB krémet vagy alapozót.
  6. Ujjaid vagy ajak ecset használatával keverd el a széleken a rúzs és az alapozó között.
  7. Jobb hatásért használj világos púdert, például ásványi púdert.
  8. Egy kis fényhez használj szájfényt.

Ilyen egyszerûen kapsz egy árnyékolt hatást, fancy ajak kozmetikum nélkül. Az árnyékolt ajkak finom pink, málna vagy nude árnyalatban nagyon friss és nõies összeállítás minden nõ számára, akik szeretnének egy kis frissességet csempészni a tavaszi sminkjükbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük