2016 legújabb divat és smink slágerei

Nehéz lépést tartani a divattal. Az év új szezonjában olyan új sminkek, hajstílusok és ruhák kerülnek napvilágra, amelyekrõl nem is álmodtunk volna. Amirõl egyszer azt gondoltad, hogy hanyagolhatóé és hóbortos, idén nagyon is menõ lehet. Olvasd lent, mi vár rád a 2016 év smink és divat piacán.

Smink top slágerei

Arra számíthatunk, hogy a kilencvenes évekbeli kék szín nagy visszatérését éli majd. Szemhéjfestékek, szempillaspirálok és szemceruzák sokasága ebben a színben fog pompázni. A kozmetikumok kék színének minden árnyalata alkalmazható az egész szemen vonal kihúzás formájában vagy akár a szempillákon. Eredeti színekre számíthatunk az ajkakon is. Csúcspontjukat élik az intenzív szilva, csillogó arany vagy kobalt árnyalatok. De egy dolgot meg kell jegyezni: a sminkesek ezt az alapszabályt sosem feledik el; intenzív szemsmink és neutrális ajkak vagy fordítva. Ne használj kék szemhéjfestéket arany ajakrúzzsal.

A hajstílus legújabb slágerei

Melyek a hajformázás újdonságai? A legdivatosabb frizurák a buzz stílus és a nagyon rövid haj lesz. Az ilyen frizurákat könnyû kezelni, hiszen nem kell fésülnöd vagy hajszárítóval szárítani. Mégis, az ilyen frizura nem minden nõnek megfelelõ és nem minden nõnek áll jól. Amennyiben a hagyományos stílust részesíted elõnyben, próbáld ki a copfot vagy az egyenes és sima hajat. Az ilyen hajformák nagyon hálásak, kényelmesek és könnyen elkészíthetõek. A szoros copf dominál. Továbbá a nagyon rövid frufru is kezd hódítani – egyenes vagy rétegezett formában.

Mi más mondható újnak?

2016 kifutóin nagyobb méretû modellek fognak megjelenni. Formás és atléta testalkatok lesznek trendik. Ez a szezon a természetes megjelenést képviseli, ugyanakkor a bátor tervezéseket és smink változatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük