Vazelin Ajak Kezelés – Tavaszi Újdonság Ajakra

A vazelin évek óta egy nagyon népszerû márka a világ minden táján. A márka regeneratív testápolók és egyéb vazelinen alapuló termékek gyártásában specializálódott, ami bizonyítottan univerzális használatú. Bemutatjuk a Vazelin tavaszi újdonságait.

A boltokban négy új terméket találunk a Vaseline Lip Therapy termékcsaládból. A termékcsalád ajak balzsamai már jól ismertek, mert már egy jó ideje szerepelnek a márka kínálatában. Az utóbbi idõben Vazelin meggazdagította kínálatát néhány új típussal és lényeges fontos változást vezetett be- az ajak balzsamot fémbõl készített lapos és praktikus csomagolásba helyezték az elõzõ tégelyekhez képest. Ez minden bizonnyal sokkal könnyebb megoldás.

A Vaseline Lip Therapy kínálata négy ajak balzsamból tevõdik össze: Vazelin Originál, Rózsás Ajkak, Aloe Vera és Kakaó Vaj. Minden ajak balzsam 100% -os tiszta vazelinttartalmaz, amelyen a márka összes terméke alapul. Ezen kívül minden ajak balzsam védelmet, hidratálást és regenerálást biztosít.

  • Vazelin Originál – ajak balzsam puha, hipoallergén és illatmentes formulájú; segíti a száj hidratációs szintjének megõrzését, támogatja a regeneráló folyamatokat, véd a sérülések ellen és a száj repedezett felületeit, amiket pl. a szél vagy a fagy okoz.
  • Vazelin Aloe Vera – további aloe vera levéllel dúsított balzsam szabályozza a hidratáció szintet, támogatja a regenerálást és védi az ajkat, de sokkal jobb tápláló tulajdonságai vannak a száraz ajkakon és jól kezeli a repedezett ajkat.
  • Vazelin Rózsás Ajak – ajakbalzsam természetes rózsaolajban gazdag; ugyanakkor hidratálást, regenerálást és védelmet biztosít, valamint sokkal finomabb hatással van a száraz szájra és selymesen puhává teszi azt.
  • Vazelin Kakaó Vaj – a tápláló ajakbalzsam kakaóvajban (Shea vaj) és E vitaminban gazdag; szabályozza a hidratáció szintet, simább és puhább ajkat biztosít és megakadályozza a szárazságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük