The Only 1 ajakrúzs Rimmeltõl

Még csak megjelent a piacon és már meghódította a nõk szíveit és ajkaik világszerte. Az új Rimmel ajakrúzsról beszélünk- The Only 1. A te táskádban is ez lesz az elsõ számú ajakrúzs?

Rimmel állítása szerint a The Only 1 ajakrúzs speciális feladattal rendelkezõ szépségápolási termék. Valóban az? Színt ad és hidratál. Ez a két tulajdonság szükséges minden nõ számára, amely szép megjelenést és bõrt kíván. A csipkebogyó olaj és a ricinusolaj biztosítja a tökéletes ellátást. Rimmel The Only 1 ajakrúzs olyan pigmentekbõl áll, melynek köszönhetõen szép, intenzív és hosszantartó szín érhetõ el. A bársonyos állag lehetõvé teszi szépen szétkenni a kozmetikumot és a végsõ eredmény biztosan tetszeni fog. Az ajakrúzs tökéletesen lefedi az ajkakat, foltok és elkenõdések nélkül. Nem emeli ki a száraz és felrepedezett részeket és nem okoz szárazságot. Sõt ellentétes hatása van, miszerint az ajkak simábbak, tápláltak és vonzóak.

The Only 1 ajakrúzs Rimmeltõl a különbözõ árnyalatok teljes arzenáljával rendelkezik. 13 színbõl választhatunk. Ezek közé tartozik a rózsaszín, piros, narancs és viola árnyalatok. A következõ árnyalatok kaphatóak: Pink Me Love Me, Pink A Punch, You’re All Mine, It’s A Keeper, Listen Up, Revolution Red, Best Of The Best, Peachy – Beachy, Cheeky Coral, Call Me Crazy, Easy Does It, Under My Spell, One – Of – A – Kind. Minden kozmetikum fekete csomagolásban van, amely a teteje felé kiszélesedik. A tetején az adott rúzs színében szerepelnek csíkok. Ennek köszönhetõen nem feltétlen kell kicsomagolni a terméket, hogy megnézzük, milyen színben van.

Úgy tûnik, hogy a The Only 1 ajakrúzs Rimmeltõl csomagolásának meg kell könnyítenie a használatot. Sokkal praktikusabb és könnyebb felvinni még egy tükör nélkül is. Ráadásul a rúzs felsõ része ferdén be van hajlítva, amitõl még könnyebb meghúzni a vonalat az ajkakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük