Nanoil Anti-Redness Face Serumját értékeljük. Új szérum rosaceás bőrre.

Könnyen irritálódó, pirosodásra hajlamos és be van borítva szakadt hajszálerekkel? Ez csak a rosaceás bőr lehet! Hogyan bírkózhatsz meg vele?  A  Nanoil  legújabb szérumja, amely azzal kecsegtet, hogy lehúzza a vörösséget és csillapítja az irritációt, megfelelő választásnak tűnik. 

A rosaceára hajlamos bőr egy különleges típusú bőr – míg más bőrtípusokkal összehasonlításban – teljesen egyedi kezelést igényel. Kifejezetten hajlamos az irritációra, ez azt is jelenti, hogy szinte minden károsan hat rá, ilyenkor bőrpír képződik, égő érzés keríti hatalmába a szenvedő alanyt. A további jellemzői közé tartoznak a szakadt hajszálerek, ilyenkor kiterjedt vörös pókháló borítja a sápadt arcot. Abban a pillanatban felbukkannak, ahogy a bőrt bármilyen irritáció éri ( a lista elég hosszú): magas vagy alacsony hőmérséklet, napfény, fűszeres ételek, bizonyos bőrápolási termékek okozhatják. 

Hogyan ápolható a kényes bőr? Gyengéden! Olyan könnyű termékek használatával, amelyek elég erősek ahhoz, hogy megszüntessék a diszkomfortérzetet, a pirosságot és egyéb bőrgondokat. Ilyen esetben vethető be a Nanoil Anti-Redness Face Serum is.

A pillekönnyű szérum mindenféle bőrgonddal megküzd 

A Nanoil szérumának egyik legnagyobb előnye, hogy vízbázisú a formulája. A bőr képes nagyon gyorsan beszívni, észre sem fogod venni, hogy az arcodon van. Olyan további jelenségek kíséri, mnt az táplálás, a hidratálás és a megnyugtatás. Már egy használatot követően is jól fogod magad érezni a bőrödben. 

A Nanoil Anti-Redness Face Serum kozmetikumot néhány különleges helyzetben létfontosságú beszerezni: Nem fog cserben hagyni, ha: 

  • a bőröd könnyen irritálható.
  • a bőröd a hajszálerek szakadozására hajlamos. 
  • a bőröd érzékeny és reaktív. 
  • a bőrödön kellemetlen változások zajlottak le (pl. rosacea). 

Neked még soha nem gyűlt meg a bajod a fent felsoroltakkal? Nagyszerű! Azonban fontos felismerni, hogy a Nanoil Anti-Redness Face Serum elég gyengéd, ahhoz, hogy bármilyen bőrtípus igényeit kivétel nélkül ki tudja szolgálni. 

Bőrápoláshoz használt alapanyagok 

A formula a legfontosabb, ezért a Nanoil által előállított minden szérum minden apró részlete finomhangolásra került. A Nanoil nem adott helyet semmilyen aromának, színezőnek vagy parabénnak. Ehelyett az összes üveg természetes, növényi eredetű kivonattal van megtöltve, ami a jó bőrápolásért felelős. 

Mit tartalmaz a Nanoil Anti-Redness Face Serumja? Van benne hajszélér-erősítő vadgesztenyefa kérgének kivonata, illetve irritáció- és gyulladáscsökkentő hársfa kivonat is. A formula megkoronázásra kerül a punarnava kivonatával, ami valójában egy Ázsiából származó antioxidáns. Valamint található benne ciprus tobozának kivonata, amely a tápláló hatásért felelős. Minden összetevő azért került az üvegbe, hogy egységet alkotva ápolják a bőrt, különösen a rosaceásokat. 

a legjobbra értékelt bőrpír elleni arcszérum Nanoil

Hogyan működik: Kiértékeltük a Nanoil arcszérumját 

 A nem komedogén és könnyű minőségén túl egyéb előnyöket is fontos megemlíteni. A Nanoil Anti-Redness Face Serum vízbázisú, ami egy nagy plusz, hiszen így tud gyorsan beszivárogni és belülrők fejtik ki a hatásukat, az ígért eredményeket elérje.  A feszítő és égő érzés azonnal megszűnik és minden használatot követően szebb lesz a bőr. Ha rendszeresen használod, biztos lehetsz abban, hogy pár hét alatt a Nanoil Anti-Redness Face Serum:  

  • finomítja a bőr textúráját és feszesít
  • csökkenti a feszítő érzést, az irritációt és a kényelmetlenség érzetét
  • minimalizálja az elszíneződéseket és a szakadt hajszálereket
  • korlátozza a vörösség megjelenését
  • az irritált bőr és a gyulladás megnyugtatása

Fentieket a nemrégiben a Nanoil kipróbálása mellett döntő nők pozitív visszajelzései alapján gyűjtöttük össze. A legtöbb felhasználói vélemény egyetlen dolgot hangsúlyoz ki: A Nanoil a legjobb szérum a könnyen irritált és problémás, szakadt hajszálerekkel tarkított bőr kezelésére. Csak próbáld ki és meg fogod tapasztalni milyen csodálatosan működik. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük