Mondj búcsút a lapos hajnak. Válaszd a Nanoil Hair Volume Enhancert

Te is egyike vagy azon hölgyeknek, akik minden egyes nap harcot folytatnak a tartós frizuráért? Ha így van, akkor van néhány jó hírünk a számodra. Mire a végére érsz ennek a cikknek, olyan dolgokat fogsz megtanulni, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni például, milyen a nem előnytelen haj. 

Ha megtalálod azt a terméket, amellyel létrehozhatod a megváltozott frizurát, az olyan érzés, mintha varázserőd lenne. A segítségével csak néhány percre lesz szükséged ahhoz, hogy az élettelen, szálkás fürtjeidből valami hihetetlenül elképesztő és dús hajkoronát varázsolj. De melyik termék az, amely ilyen bámulatos hatással kecsegtet? A Nanoil Hair Volume Enhancer minden kétséget kizárólag ilyen. Folytasd tovább az olvasást, hogy megtudd hogyan működik és hogyan képes akár órákon át is a helyén tartani a testes frizurádat. 

A haj dúsításának módjai 

Bár minden hajra ráfért egy kis extra dúsítás, van néhány olyan típus, amely esetén nélkülözhetetlen a hajtő emelése. Légiessége ellenére a finom és vékonyszálú hajat a legnagyobb kihívás dúsnak láttatni. Mi ennek az oka? Mert a fejbőrből kinövő haj ilyenkor nagyon gyorsan zsírosodik, amely egyenes következménye a lapos haj problémájának. Ráadásul az ördögi kör részeként, amikor a haj olajos, a por is szívesen tapad bele így eszkalálva tovább a problémát és az irritációt. 

Szerencsére a helyes technikák alkalmazásával, semmi nem lesz ami a tartásvestést eredményezné. Amennyiben kíváncsi lennél mely hajápolók segítségével lehet dúsabb a hajad, úgy hadd mutassuk be neked a javaslatainkat.

Szerezz be olyan gyengéd micellás samponokat és nem túl tömény koneícionálokat, amelyek kifejezetten vékony szálú hajra lettek kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy a hajápolási arzenálod az alábbi termékeket kell, hogy tartalmazza: 

  • SZÁRAZSAMPON segítségével a hajad hosszú időn át frissnek fog látszani és tartása is lesz, még ha időd nem is lenne megmosni és formázni. 
  • KÖNNYED KONDICIONÁLÓ, ami nem fogja lehúzás a finom hajadat; a spray-s kondícionálók segíthetnek, mert gyengédebbek a tubusos változatoknál. 
  • GYENGÉD MICELLÁS SAMPON, ami eltávolítja az olajat és más szennyeződéseket a hajról, amellyel végeredményben dehidratációt eredményezhetnének és ellaposíthatnák a frizurát. 
  • VOLUMENNÖVELŐ segít abban, hogy egész napon át tartós dús frizurád legyen. 

Nanoil Hair Volume Enhancer: Nincs többé tartását vesztett haj 

Fontos felismerés, hogy a vékony haj nem elég erős ahhoz, hogy önmagától az olajos fejbőrtől elemelkedjen. Szüksége van egy szárnysegédre, aki akár hosszabb időre is, de felemeli. Éppen ezért hívjuk az ilyen segítséget Isten ajándékának. Mitől is jó egy formázó termék? Legyen könnyű és olajmentes, hogy ne laposítsa el a frizurát. Még jobb ha tápanyagokat is tartalmaz, amelyek erősítenek és ellenállóbbá teszik a külső hatásokkal szemben – olyanokkal szemben, amelyekről köztudott, hogy hozzájárulnak a volumenvesztéshez. 

Szerencsére ismerünk egy tápanyagban gazdag terméket, amely nem túl tömény a haj szerkezete számára. A Nanoil Hair Volume Enhancer pontosan az a spray-s kozmetikum, amely minden hajtípus számára garantálja a megfelelő végeredményt. Mindössze néhány nyomásra van ahhoz szükség a gyökerek megemeléséhez és a nem ragadós textúra megvalósításához. Az ultrakönnyű Nanoil volumennövelőnek hála még a legvékonyabb és leglaposabb fürtökből is, se perc alatt jó néhány mérettel nagyobb frizuránk lehet. Mindennek a tetejében nem is komedogén, vagyis seborrhea-t sem okoz. Tehát a frizura sok órán át tökéletes ès ragyogó maradhat. 

Csak a legjobban összeválogatott alapanyagok kerültek a Nanoil Hair Volume Enhancer-be

Képes lenne a Nanoil Hair Volume Enhancerje ilyen bámulatos eredményre, nem lennének benne ezek a tápanyagok? Valószínűleg nem. Láttuk tehát milyen alkotóelemei vannak a Nanoil volumennövelőjének, honnan erednek a jó tulajdonságai.

  • Az első amiről szót kell ejtenünk az a KERATIN. Ez a nagyon értékes és természetből származó fehérje javítja a hajat és erősebbé teszi azt. És amikor egészségesebb, akkor a szerkezete vastagabb és ennek folytán dúsabb is. 
  • A második fontos összetevő a PANTHENOL. Ez felelős a nedvesség fürtökbe való bezárásáért, megelőzi a szárazságot és a kócosodást. Ha hidratált, akkor a fürtök fényesek és ruganyosak lesznek. 
  • És végül a harmadik említést érdemlő elem a Nanoil Hair Volume Enhancerjében a BÚZAFEHÉRJE. Kétség sem férhet hozzá, hogy a hajnak az erőhöz és dússághoz fehérjére van szüksége, és a búzafehérje pontosan ezt adja. 

hair volume enhancer nanoil

A mindig csodálatos tartás érdekében pumpálj hármat 

A Nanoil Hair Volume Enhancer egyszerű, gyors és kényelmes. A szórófejes üvegben érkező kozmetikum egyszerűen eloszlatható a haj teljes hosszán. Ám mielőtt erre sort kerítenél mosd meg a hajadat vagy enyhén nedvesítsd be gyógynövényes vagy virágos vízzel. Majd ragadd magadhoz a Nanoil Hair Volume Enhancerjét és 3-4 nyomásnyit használj egyszerre. Fésüld át, majd szárítsd meg a hajadat és közben formázd kedved szerint. Ilyen kevésre van szükség a gyökerek megemeléséhez és a haj fényessé tételéhez. Az a három pumpálás elegendő ahhoz, hogy a hajad egész nap kitartson. Kipróbálod a Nanoil Hair Volume Enhance-t?

Több információ a hivatalos honlapon – nanoil.hu