Hogyan végezzünk arcmasszázst?

A masszázs rendkívül nyugtató tevékenység, amely revitalizáló, tonizáló és simító hatásáról ismert. Bõröd hálás lesz az ilyen fajta gondoskodásért.

Hogyan végezzünk masszázst a sima bõr eléréséért?

Arcunk bõre hajlamos ráncosodni. Arckifejezéseink okozzák és a bõr alatti izmaink felelõsek értük. Ha szeretnéd, hogy bõröd simább és fiatalosabb legyen, végezz el egy masszázst minden nap, különbözõ kozmetikumok, smink lemosók és tisztítók használatával. Csupán 5 percre van szükséged a relaxáláshoz és a hámsejtek vérkeringése fokozódni fog. Milyen fajta masszázst válassz? Különbözõ technikák vannak a laza mozdulatoktól a fájdalmas nyújtásig. Mégis a legjobb masszázs az, amit az otthon kényelmében kedvenc kozmetikumod használatával végzel.

Hogyan végezzünk arcmasszázst otthon?

Legjobb idõ a masszázsra általában esténként a smink lemosása után. Bár a masszázst reggel is elvégezheted egy lendületes indításhoz. Kezeidben melegíts fel egy kevés hidratáló vagy öregedés gátló krémet. Majd a hüvelykujjaddal és a középsõ ujjaddal kezd el körkörös mozdulatokkal masszírozni az arcod. A középsõ résznél kezd, majd húzd az ujjaid kifelé, kissé felfelé. Ne felejtsd el a szemed körüli részt is megmasszírozni – használj szem krémet. Kezd el a szemed zugából, majd a felsõ szemhéjadon keresztül a szemed külsõ sarkáig. Mozgasd az ujjaid végig az alsó szemhéjadon a szemed belsõ sarkáig. Továbbá a homlok masszírozását kezd el a szemöldök közötti rész nyomkodásával lassan végighúzva ujjaid a halántékig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük