Fesd be ajkaid! Phyto-Lip Twist színezett balzsam

A legtökéletesebb smink szerelmeseinek, Sisley elkészítette a  Phyto – Lip Twist XXL ceruza balzsamot. Minden lány, aki értékeli a tökéletes sminket, értékelni fogja ezt a terméket. Ráadásul, több árnyalatból választhatunk.

Phyto – Lip Twist Sisleytõl nagyon hasznos és praktikus kozmetikum, ami egyben hatékony. Simán elfér a nadrágod zsebében vagy a pipere táskádban. Egy termék 2,5 gramm kozmetikumot tartalmaz. Átlagos ajakrúzsként használjuk: csupán csak egy ajakrúzs vonal meghúzására van szükséged. Több réteget is tehetsz, attól függõen, hogy milyen hatást szeretnél elérni.

Sisley gondoskodott arról, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelõ színt. Phyto – Lip Twist a piros, barna, rózsaszín és viola színek 15 különbözõ árnyalatában kapható. Ezek az árnyalatok: Nude, Baby, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, Candy, Chestnut, Sugar, Litchi, Melon, Poppy, Love, Nut. Minden szín intenzív, dús és mély. Egyeseknek fénylõ részecskéik vannak, míg mások ragyognak; másrészt használhatsz egy kis szájfényt, amivel meggazdagítod a színt és az ajkak optikailag is nagyobbnak tûnnek majd.

Phyto – Lip Twist Sisleytõl nagyon könnyû az alkalmazása, nem fakul, és nem jön le a nap folyamán. Ez a termék nem csupán színt ad az ajkaknak, hanem egyéb tulajdonságokkal is rendelkezik. A zöldség kivonatoknak köszönhetõen táplálja az ajkakat, ápolja, simítja, hidratálja és megvédi a szárazságtól és az UV sugaraktól. Ha azt szeretnéd, hogy az ajakbalzsamod hosszantartó legyen, felvitele elõtt használj alapozót vagy púdert az ajkadon, majd utána egy vattapamaccsal vagy zsebkendõvel gyengén megnyomva távolítsd el a felesleget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük