Egy smink szenzáció! Nanobrow Eyebrow Pomade – krémes, vízálló pomádé

A szemöldök pomádék nemrégiben felforgatták a szépségápolás világát! Nem csoda: eddig egyetlen termék sem nyújtott ennyi lehetőséget a szemöldök sminkelésében. Melyik pomádét válasszuk? Én a Nanobrow Eyebrow Pomade-ra fogadok – egyedülállóan krémes és bársonyos, ami kiváló sminkhatást biztosít. Ismerd meg közelebbről!

Milyen a Nanobrow Eyebrow Pomade?

A vajpuha Nanobrow Eyebrow Pomade egy elegáns tégelyben érkezik, amely megkönnyíti a felvitelt. Kellemes, bársonyos textúrája lehetővé teszi, hogy pontosan körvonalazd és kitöltsd a szemöldököd, valamint szőrszerű vonalakat hozz létre a ritkás területeken. Mostantól a ritkás vagy alig meghatározott szemöldök többé nem jelent problémát!

A Nanobrow Eyebrow Pomade a sűrű és határozott szemöldökhöz vezető út, amely precízen kitöltött és a legapróbb részletekig tökéletesített. Ha olyan szemöldökről álmodsz, mint amilyeneket az Instagramon látsz – a Nanobrow pomádé tökéletes termék lesz számodra! A puha és képlékeny Nanobrow pomádé kellemesebbé teszi a sminkelést és egész nap a helyén marad, elkenődés vagy javítás nélkül.

útmutató a szemöldök pomádé használatához

A három gyönyörű, elegáns és kifinomult árnyalat nagyszerű hatást biztosít: a szemöldök nagyon természetes, mégis hibátlan.

A fedést is építheted – a finomtól az erős és intenzívig: minden az alkalomtól és a preferenciáidtól függ. Milyen szemöldököt szeretnél ma? A Nanobrow pomádé segít minden elképzelésed megvalósításában! Sminkeld a szemöldököd úgy, ahogyan szeretnéd!

Hogyan készítsd el a szemöldököd a pomádéval?

A Nanobrow pomádé három árnyalatban kapható:

  • Sötétbarna
  • Közepes barna
  • Világosbarna

Ezek között biztosan megtalálod a vonásaidhoz tökéletesen illő árnyalatot! Hogyan használd? Nagyon egyszerű!

  1. Kanalazz egy keveset a termékből egy ecsetre (szintén a Nanobrow-tól kapható), és kontúrozd körbe a szemöldöködet. Különösen az alsó szemöldökvonalra koncentrálj, amelynek hangsúlyosabbnak kell lennie.
  2. Fokozatosan töltsd ki a szemöldököt a színnel, lassan építve a fedést. Ügyelj  arra, hogy a farokrészre több terméket tegyél.
  3. A finomabb, nappali megjelenés érdekében fésüld ki a felesleges pomádét egy kefe segítségével. Ne feledd, hogy a belső szemöldök résznek finomabbnak kell lennie.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben: 

Hol vásárolhatod meg a Nanobrow Eyebrow Pomade-t?

Ha szeretsz online vásárolni, látogass el a www.nanobrow.hu oldalra. A márka a legkülönfélébb csúcsminőségű szemöldök sminktermékek széles választékát kínálja. A pomádé mellett szatén, tökéletesen pigmentált szemöldökpúdert, szemöldökceruzát, tápláló arc- és szemsminket, szempilla- és szemöldökszérumot, valamint szemöldökformázó szempillaspirált és -gélt is vásárolhatsz. Nézd meg az ajánlatot még ma, van miből válogatni.