A TOP 7 Rosacea elleni szérum, amely az ígért módon ápolja a bőrt

A te arcbőröd is irritált és kipirosodásra hajlamos, valamint szakadt hajszálerekkel tűzdelt? Próbáld ki az rosaceás bőrre ajánlott legjobb szérumok körül az egyiket és ezek után garantáltan gyönyörűnek fogod magad érezni a saját bőrödben.

Az alábbiakban olvashatod, azon kozmetikumok listáját, amelyek minden kétséget kizáróan bámulatos változás képesek elérni a bőröd állapotában. Hét arcszérum, melyek a legmegbízhatóbbak a rosaceás bőr kezelése esetén, még a súlyosabb esetekben is. Mindegyik a legkifinomultabb alapanyagok felhasználásával készült, hogy hatékonyan gyógyítsa és ápolja a kényes bőrt, hiszen a rosaceánál problémásabb bőrtípust keresve sem találhatnánk. 

Krém helyett, miért a szérum? 

Elsősorban azért, mert a szérum hatásmechanizmusa erősebb, ám a fő különbség mégis az, hogy míg a krém a bőr felszínén fejti ki a hatását, addig a szérum az epidermiszig leszivárogva belül dolgozik. Egy másik nagy eltérés, hogy míg a szérumok az arckrémeknél sokkal könnyedebbek (vízbázisú szérumokra értve), ez a tulajdonság pedig minden bőrtípus számára ideálissá teszi. Nem zárja le a pórusokat és olajos érzetet sem a hagy a bőrön. Természetesen mindennek az előfeltétele, hogy a megfelelő terméket válaszd. 

A legjobb szérum rosaceás bőrre 

Más vásárlók visszajelzése tökéletes iránytűnek számíthatnak a megfelelő szérum kiválasztásában, ha a termék népszerű és pozitív visszajelzésekben bővelkedik, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy megéri a pénzét. Egy dolgot, azonban semmilyen körülmények között nem szabad szem elől tévesztened: mindig a saját bőrtípusodnak megfelelően válassz. Mire kell figyelned, ha a bőröd rosaceás?  

Rosaceás bőr esetén, a szérumnak nem csak könnyednek kell lennie, de olyan összetevőket is kell tartalmaznia, amelyek képesek erősíteni a gyenge hajszálereket. Keresd a vadgesztenye, árnika és ginkgo szavakat az összetevők listáján, hogy csak hármat említsünk. Egy másik fontos szempont a viszonylag egyszerű formula. Sajnos csak a legszükségesebb és kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmazó terméket találni szinte lehetetlen – hiszen ellenkező esetben minden hozzáadott egyéb összetevővel csak hatványozódik az irritáció valószínűsége. Igyekezz elkerülni az illóolajokat, az alkoholt és a tartósítószereket. 

Melyik arcszérum legyen a kiválasztott? 

Az alábbiakban 7 arcszérumot találsz, amelyeket érdemes megfontolni, ha éppen az ideális arcszérumot igyekszel megtalálni a saját magad számára. Te melyiket fogod választani?

1. Arcszérum rosaceás bőrre: Nanoil Anti-Redness

Arcszérum rosaceás bőrre: Nanoil Anti-Redness

A rosacea elleni szérumok királya, az egyik legnépszerűbb termék, amelyet bőrgyógyászok is előszeretettel ajánlanak. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a formulája egyszerű és ultrakönnyű, így néhány másodperc alatt beszívódik a bőrbe. Instant megkönnyebbülést okozva ezáltal, csökkenti a bőrpírt és kinézetre is egészségesebbé varázsolja a bőrt. Nanoil Anti-Redness Face Serum regenerálja a hajszálerek falát és rugalmasabbá teszi őket, így búcsút inthetünk a pókháló erek problémájának. A Nanoil szérumjában található hársfa, vadgesztenye, ciprus és indiai punarnava kivonata is. Alkalmazása igazán kellemes és az általa kiváltott hatás is sokkal gyorsabb, mint az más termékeknél megszokhattuk. Ezt a formulát, minden érzékeny bőr imádni fogja.

   termék honlapja: www.nanoil.hu

2. Arcszérum rosaceás bőrre: Avebio Bio Oil Antired Elixir

Ebbe az olajos elixírbe hat különböző növény kivonata került, van benne makadámdió, búzacsíra, maracuja, csipkebogyó, rózsa és szalmavirág is. Ezek alkotják a készítmény nagy hányadát és segítik elérni a kívánt eredményt. A rosacea kezelésének dedikált termékek piacán egyedülállónak számít, hiszen az Avebio olajos készítmény. Ez azt is jelenti, hogy a pórusok eltömődésének kockázata igen magas. Amennyiben ez bekövetkezne az egyúttal az arcbőr kifényesédését is maga után vonja. Ugyanakkor a használati utasítás pontos követése mellett az irritáció alábbhagy, a bőr ápoltabbá és hidratáltabbá válik, az öregedés lelassul és a hajszálerek falai is ellenállóbbá válnak. 

3. Arcszérum rosaceás bőrre: Norel Dr Wilsz Sensitive Facial

A Norel géles állagú rosaceás bőrre való szérumja csitítja az irritációt és a bőrpírt. Kifejezetten rosaceás és szakadt hajszálerekkel tarkított bőrtípushoz találták ki. A készítmény fő komponense az árnika virág, amely képes megerősíteni és regenerálni a szakadt hajszálereket. Ezenkívül található még benne vadgesztenye, csodabogyó, hamamelis és ördögcsáklya is. A Norel Sensitive Facial szérumot az útmutató szerint reggel és este is használni kell. A gyártó azt tanácsolja, hogy a jobb eredmény elérése érdekében a szérum felhelyezése után ugyanabból a termékcsaládból egy krémet is kenjünk fel. A szérum ígérete az elszíneződések elhalványodnak, a szakadt hajszálerek többé nem jelentenek problémát, illetve a védelem is biztosítva lesz. 

4. Arcszérum rosaceás bőrre: Bandi Veno Care

A Bandi Veno Care Anti-redness Serum is egy, kifejezetten a reaktív bőrre javasolt szérum. A könnyed terméket úgy alkották meg, hogy megoldást jelentsen a problémás bőrre, tartalmaz d-panthenolt, valamint ciprus, vadgesztenye és hársfa kivonatát, amelyek a rutinnal, édesgyökér, eperfa, őszibarack és bajkáli csucsóka kivonatával karöltve a bőrt élettel telibbé varázsolják. A formula jól elbánik az irritációval, táplálja a bőrt és helyreállítja a törött hajszálereket. A Bandi szérumjához tartozó használati utasítás szerint a termék rosaceás bőr időszakos kezelésére alkalmas, emellett a reaktív bőrproblémákat is megelőzi. 

5. Öregedésgátló szérum rosaceás bőrre: Iwostin Capillin

A rosaceás bőr abban az esetben is kezelhető, ha már érett, ilyenkor a ráncokra, pigmentfoltokra és a megereszkedett bőrre is megoldást kell találni. Az Iwostin Capillin szérumját kifejezetten ilyen esetekre találták ki. A leghihetetlenebb benne, hogy már egy használattal mérsékli a bőrpírt. Minél tovább használod, annál kevésbé lesz gondod az öregedő bőrre és a szakadt hajszálerekre. A formulát közelebbről megvizsgálva láthatjuk, hogy minden összetevő jó okkal került felhasználásra: a C-vitamin ragyogóvá teszi a bőrt, az allantoin csillapítja az irritációt, valamint az Iwostin Capillin termékekben szokásos alapanyagok is hozzáadásra kerültek (Neutrazen, Pronalen Aesculus, AquaJuve Q MIX 5%). Végül, de nem utolsó sorban az állaga elég tömény. 

6. Arcszérum bőrpírra: Exuviance AntiRedness Calming

A lista ezen tétele a rosaceás bőr kezelésére szolgáló termékek közül az egyik legdrágább.  Mindennapos használatra találták ki. A vadgesztenye kivonat és az olyan nem hagyományos növényi összetevők, mint a kereklevelű szalmagyopár és a fehér tea teszik a Exuviance AntiRedness Calming érzékeny és rosaceára hajlamos bőrre készült szérumát olyan izgalmassá. Másrészről a szérumban található peptidek, koffein és laktobionsav felerősítik a hatását. Még egy észrevétel: a felsorolt alapanyagok növelhetik az irritáció esélyét, különösen érzékeny bőr esetén. Erről leginkább akkor nem szabad megfelejtkezned, ha hiperszenzitív a bőröd.  

7. Arcszérum rosaceás bőrre: Apis Couperose-Stop

És zárásként még egy szérum, ami elbánik az érrendszeri elváltozásokkal. Napi használathoz tökéletes, megküzd a rosaceás bőr és a kitágult hajszálerek gyakori problémájáival. Még ha a textúrája egy kicsit sűrű is, a bőrnek nem fog gondot okozni a felszívása. Az Apis Couperose-Stop C-vitaminnal, ceramidokkal, selyemproteinnel, alga és ginkgo biloba kivonatával táplálja a bőrt. Már az árából is érezhető, hogy azonnali eredményt ettől a szérumtól nem szabad várni, azonban hosszú távon jól teljesít.