Nanobrow Microblading Pen – egy vízálló szemöldöktoll szokatlan véggel. A microblading helyettesíthető általa!

Kíváncsi vagy, hogy tudod sminktetoválás nélkül tartóssá varázsolni a szemöldökeidet? A tesztelőknek van egy remek megoldásuk a számodra! 

A Nanobrow Microblading Pen vízálló szemöldök tollának szokatlanul vékony hegye van, amely gondoskodik a precizitásról és a 24 órán át tartó hatásról. Ellenálló a vízzel, izzadsággal szemben, így lehet a sminked egész nap tökéletes. Abszolút nem kell az igazításával törődni! Mostantól a tartós smink helyébe ez az innovatív toll fog lépni.

Vékony és foltos szemöldök … többé nem probléma! Próbáld ki a Nanobrow Microblading Pent

A szemöldököd hiányosnak és fakónak tűnik? Töltsd ki egy szemöldök tollal! Húzz vékony vonalakat, amelyek megszólalásig hasonlítani fognak az igazi szőrszálakra, legyen a majdhogynem láthatatlan szemöldököd lenyűgöző és dús. 

Válaszd, mert: 

  • napközben nem kell igazgatni
  • nem potyog vagy kenődik el, a formulája vízálló
  • a precíz applikátorának hála 1 mm-nél is vékonyabb vonalakat húzhatsz
  • természetesen tölti ki a hiányos részeket 
  • tartós smink hatását kelti 
  • 24 órán át tartó eredmény 

Nanobrow Microblading Pen – hogyan használandó?

Tökéletesen ki tudja elégíteni a szemöldök természetes ívét. Töltsd fel a szemöldöködet a precíz applikátor és apró mozdulatok segítségével. Húzz extra vonalakat oda, ahová leginkább szükséges.

A bőrödhöz viszonyítva helyezd a Nanobrow Microblading Pent függőlegesen. A természetes és kifinomult megjelenés érdekében rajzolj apró vonalakat a szőr növekedésével megegyező módon. Kezd a sminkelést a szemöldököd középső részén. Ne feledd, hogy a szemöldököd szárait jobban emeld ki, míg a belső részek maradjanak halványak – így érhetsz el finom színátmenetet. 


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Nanobrow Microblading Pen – tesztelőink véleménye

“Fel tudom tölteni, illetve ki tudom egyenlíteni a szemöldökeimet, hogy a végeredmény szimmetrikus és teljesen azonos lehessen. A Nanobrow Microblading Pen egész napon át tart!”

“A szemöldököm viszonylag világos. Nagyon vékonyszálú, szinte láthatatlan. Viszont ezt a kozmetikumot egyszerűen imádom használni! Olyan a hatása, mintha ki sem lennék sminkelve. Szeretem a természetességet, amit ad, és a karbantartása sem jelent gondot.”

“A Nanobrow tolla segít még kifejezőbbé tenni a foltos szemöldökömet anélkül, hogy  sminkem rajzfilmszerűnek vagy eltűlzottnak tűnne. Nagyon hálás vagyok amiért kipróbáltam, ez az új kedvencem!”

Sminktetoválás vagy a microbladingelt szemöldök hatását keltő szemöldökformázó toll?

A microblading a sminktetoválások egyik válfaja, néha szálas szemöldök tetoválásnak is hívják. Népszerű megoldás a hézagos szemöldökök tartós feltöltésére. Mint, ahogy a radikális szépészeti beavatkozások többségénél, úgy itt is léteznek kockázatok. A bőr epidermiszén ejtett mikrovágásoknak legalább egy hétre van szükségük ahhoz, hogy teljesen begyógyuljanak. Ez idő alatt szívja be a bőr a pigmenteket. Ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy a festék elszivárog vagy a bőr egyenesen kidobja magából azt. Sőt mi több az eljárás allergiás reakciókat is kiválthat, az időszakos korrekcióról nem is beszélve. És mi történik akkor, ha nem tetszik a végeredmény? A tetoválás átlagosan 1-2 évig meglátszik, az eltávolítására pedig csak egy speciális lézerrel van mód.A Nanobrow Microblading Pen nem jár elköteleződéssel! Látványra ugyanazt kapod, a legnagyobb különbség csak annyi, hogy itt a hibák korrigálhatóak. A szemöldök toll akár 24 órán is kitart a bőrön, viszont micellás vízzel könnyedén lemosható. Nem kell költséges kezelésekre befizetned. Ennek az innovatív tollnak a segítségével kitöltheted a hiányos részeket, és pillanatok leforgása alatt neked is lehetnek divatos szemöldökeid!