Menjünk a partszemhelyre! Hogyan alkalmazzunk nyári sminket?

A nyár a tökéletes óra ahhoz, hogy kimozduljunk a partszemhelyre és élvezhessük a strandolást, úszást és napozást. Még akkor is, ha nem rendelkezünk megfelelő sminkkel. Szerencsére ott vannak a szakemberek, akik segítenek megválaszolni a kérdést: Hogyan kell alkalmazni a nyári sminket?

A nyári smink nem akármilyen. Nagyon különbözik a téli sminktől, mivel minél inkább kívánunk javítani az alapos, egyszerű, könnyed stílust. Ettől függetlenül még mindig fontos, hogy tiszteletben tartsuk az ajkak, szemek és arcvonásaink természetes vonásait és különböző színekkel növeljük az élettereket.

Először is Arc és Nyak alapozás

A természetes vonások kiemelése előtt egy jó alapozás lépéseket kell tenni, hogy elkerüljük a túlzott fényt. Az alapozó most a legfontosabb, mivel minél egyszerűbb a sminket ráfektetni. Fontos, hogy olyan alapozót válasszunk, amely eltünteti a pattanásokat és a ráncokat, anélkül, hogy túl fényes vagy túl sötét legyen. Most a natúr világos árnyalatok az új trend, mert ezek olyan egyszerű és természetesebb stílusokat képviselnek, amelyek kihangsúlyozzák az arcszíneket.

A nyak alapozásához használhat olyan alapozót, amely minden bőrtípusra megfelelő, hogy elkerüljük az ellentmondásokat. Ne feledje, hogy a nyak és az arc világosabb színekkel jelennek meg a napozás, így alkalmazza a megfelelő világosságot, hogy elkerüljük a nagy színpusztulást az arcába és a nyakába.

Haj Színezés

A nyári szezonban sokféle haj színezést tehetünk. A legszembetűnőbb és leggyakoribb a tündöklő szőke világos színvilág, amely kiemeli a nyár színeit. Most a fehér szőke szín semlegesebb, de ez minden bonyolultabb színezési projektre alkalmas, amely kiemeli vonásait. A tündöklő világos barna sötétebb, nem tűnik feltűnőnek.

Mégis, ez segít vigyázni a nyár összes színének tükrében. Az arins lehetővé teszi, hogy a fehér szőke és cseresznyefa szín angysi bársonyos árnyalatokkal vegyüljenek össze.

Bronz Alapozás

A bronza alapozás, ami jelenleg egy egyszerű lista, megtartja a színeket a kozmetikumok testén. Ez eltávolítja a szürke színeket és viszi a napozás színeit. Könnyen és gyorsan kombinálható, mivel nincs olyan különleges trükk, amellyel alkalmazhatnánk. Ehelyett használjunk alapozókat, kontúrfolyadékokat és bronzpalettákat, hogy tökéletes és egytónusú bőrképet csinálhassunk a pillanatok alatt. Segít megvédeni az arcot a nap hatásaival szemben, így napfoltok, sapka és más foltok nem okoznak ellentmondásokat.

Kontúr

A nyári smink összetevője a kontúr is. Az eredménynek nem lehetnek ellentétes színek, csak természetes hatások. A hideg kontúr segít kiemelni az arcot, így a szemek és a száj állnak ki kicsit. A meleg kontúr eltávolítja az árnyékozást, így a részletek sokkal világosabbakká válnak. A nyáron a két kontúrozási technika együttes alkalmazása egy sokkal kiegyensúlyozottabb hatáshoz vezet.

Szemfesték

A szemek színezésének ez az időszak a szabadságról szól. Most a teljesen színes, szabálytalan stílusok a legnépszerűbbek. A kék vagy zöld szemeket megtölthetjük a különböző színekkel, amelyek bigyókat, csillogást és mélységet adnak a szemekhez. Az opciók számát csak a képzeletünk szab határt. Az ezüstszemek vagy rózsaszín szemek szintén olyan helyek, ahol kísérletezhetünk.

Szempillaspirál és Ajak rúzs

Végül egy éles, vörös ajakrúzs segít a szájat élénk színben megjeleníteni. Most a matt hatás nem annyira divat, és tinta vagy bronz árnyalatot ad egy különlegesebb és szexisebb megjelenés. Ezeken kívül a szempillaspirál nagyon jó hatást képes csinálni a szemekkel. A spirálok most formázzák és élesítik a szemeket, anélkül, hogy permanensnek tűnnének. Számos szempilla spir