Legjobb 6 műszempilla. Fedezd fel a legjobbakat!

A félig tartós szempilla hosszabbítás már nem minden nő számára opció. A természetes szempilláikat ápoló nők nem akarják szükségtelenül túlterhelni őket. Éppen ezért egyre népszerűbbek az előre elkészített, otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák. Azonban mely termékekre érdemes odafigyelni?

TOP 6 legjobb DIY szempilla hosszabbítás – nézd meg rangsorunkat!

Tagadhatatlan, hogy az otthoni szempilla hosszabbítás régebben csak álom volt. Manapság azonban, amint a szépségpiacon megjelentek a saját magad által felhelyezhető fürt szempillák, percek alatt teljesen megváltoztathatod a megjelenésedet. Az előre elkészített műszempillák lehetővé teszik, hogy viszonylag rövid idő alatt tartós tekintetet hozz létre.

Ugyanakkor a szépségboltokat szó szerint “elárasztották” a termékek, amelyek nem mindig működnek tökéletesen. Nem csoda, hogy a nők hatalmas kihívással néznek szembe, mielőtt meghozzák a végső döntésüket.

Ezért hoztuk létre a TOP 6 rangsort a legjobb, azonnal felhelyezhető fürt szempillák között. Célja, hogy segítsen a hölgyeknek a helyes választás meghozatalában.

A rangsorban szereplő 6 termékkel látványos eredményt érhetsz el, miközben az alkalmazás egyszerű. Ne feledd azonban, hogy ezt a rangsort tetszés szerint értelmezheted. A bemutatott fürt szempilla-választék csak egy kis javaslat, amely segíthet tisztázni a kétségeidet.

TOP 6 rangsor – kötelezően megismerendő fürt szempillák DIY alkalmazáshoz!

A DIY szempillák olyan termékek, amelyeket bátran nevezhetünk innovációnak. Valószínűleg minden nő arról álmodik, hogy néhány perc alatt megváltoztatja a kinézetét és csábít a tekintetével. Régebben ez a lehetőség csak profi kozmetikus segítségével és a szépségszalonban töltött hosszú órákkal volt lehetséges.

Manapság azonban már előre elkészített fürt szempillákat is használhatsz. Mindössze egy tükörre, egy tetszőleges szempillakészletre és egy kis türelemre van szükséged. Ennyire kevés választ el minden nőt álmai szempilláitól. Itt az ideje tehát, hogy felfedezd a 6 legjobb terméket az otthoni szempillaformázáshoz!

1. Nanolash fürt szempillák – DIY Lash Extensions

A DIY szempilla hosszabbítás viszonylag nemrég jelent meg a szépségpiacon. Ennek ellenére máris sikerült rendkívül széles rajongói kört szerezniük. Ezek előre elkészített fürt szempillák otthoni használatra. Alkalmazásuk mindössze 10 percet vesz igénybe, és mindössze 3 egyszerű lépést igényel:

  • a kötőanyag felvitele – 30-60 másodpercet kell várni, amíg teljesen viszkózussá válik;
  • a fürtök felvitele a szempillavonaltól kb. 1 mm-re, és a szempillák összevonása az applikátorral;
  • az alkalmazás befejezése a sealer-rel.

A gyártó biztosítja, hogy egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is kitart. Bár jelzi, hogy a DIY szempilla hosszabbítás egyszeri használatra készült, a felhasználói visszajelzések mást állítanak. A Nanolash előre elkészített szempillaspirálok felhasználói azt állítják, hogy a szempillaspirálok nem deformálódtak a levétel után, így újra fel tudták használni őket! Ez azt jelenti, hogy egy doboz fürt szempilla lehetővé teszi a gyakorlást és sokkal több szempilla kinézet létrehozását, mint a becsült 4 alkalmazás.

Érdekes, hogy a Nanolash márka gondoskodott arról is, hogy a legigényesebb vásárlók ízlését is kielégítse. A DIY szempilla hosszabbítás 8 stílusban kapható. Ez biztosítja, hogy mind az orosz volumenű szempillákat, mind a mindennapi viselethez szükséges finom műszempilla hatást létrehozd.

Egyetlen doboz 36 tincset tartalmaz 3 különböző hosszúságban. Emellett egy komplett készletet is beszerezhetsz az otthoni szempilla hosszabbításhoz. Ez a fürt szempillák mellett egyéb kiegészítőket is tartalmaz, mint például egy bonder, egy sealer, egy remover, valamint egy speciális csipesz.

A DIY szempilla hosszabbítás verhetetlennek tűnik. Könnyű, természetes megjelenés és nagyfokú rugalmasság jellemzi őket. Ráadásul egy tokban akár 36 fürt szempillát is kaphatsz. Tagadhatatlan, hogy ezek a fürt szempillák más termékekhez képest a legjobban néznek ki, és a legjobb teljesítményt nyújtják.

A könnyű és puha DIY szempilla hosszabbítások prémium termék. Emiatt ezek a fürt szempillák kétségtelenül megérdemlik az első helyet a rangsorunkban.

2. Ardell X-tended Wear  Lash System KIT

Az Ardell X-tended Wear Lash System KIT szintén hamis szempillákat biztosít az otthoni barkácsoláshoz. Mi több, gyártójuk merész ígéreteket tesz a tartósságról és az alkalmazás egyszerűségéről. Sajnos sok felhasználó, aki már tesztelte őket, kissé más véleményen van. 

A készlet nem csak előre elkészített szempillacsomókat tartalmaz az otthoni alkalmazáshoz, hanem speciális ragasztót és egyéb kiegészítőket is, amelyek állítólag megkönnyítik a DIY szempilla hosszabbítás folyamatát. Ezeket a szempillákat kivételes rugalmasságuk, puhaságuk és a vékony csík jellemzi, amelyen érkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy ügyesen elrejtsd az illesztési vonalakat. Kicsit vastagabb, mint a DIY szempilla hosszabbítás esetében, ami megnehezítheti a felhelyezést, és az illesztési pontokat kissé láthatóbbá teheti.

Az Ardell X-tended Wear Lash System szempillák felhelyezése egy kicsit nehezebbnek tűnik, mint a Nanolash DIY Lash Extensions esetében. Némi türelemre és elég nagy kézügyességre lesz szükséged a szempilla megjelenésének elkészítéséhez.

A készlet mindössze 2 méretben tartalmaz szempillákat: 12 és 14 mm-es. Így a kicsit finomabb formázást kedvelő nőknek gondot okozhat a teljesen természetes hatás eléréséhez szükséges fürtök kiválasztása. Ebben az esetben ezek a műszempillák a végén valóban hamisnak tűnhetnek.

A készlethez tartozik egy speciális kötőanyag is, amely egy kicsit hosszabbá teheti a felhelyezést. Ebben az esetben azonban minden az alkalmazást követő utókezelésen múlik. Nem sok felhasználó erősítette meg, hogy meghosszabbítható a szempilla kinézet tartóssága. Ehhez képest a Nanolash DIY Lash Extensions a Nanolash-tól akár 5 napig tartó tartósságot garantál.

3. Amor Lashes QuickLashes Starter Kit

Az Amor Lashes QuickLash Starter Kit a brit márka újdonsága. A többi termékhez hasonlóan ezek is fürt szempillák. A gyártó állítása szerint a felhelyezés állítólag 10-15 percet vesz igénybe. Az Amor Lashes QuickLash Starter Kit használatához nem kell semmilyen tapasztalat.

Ezek az fürt szempillák 3 hosszban kaphatók, amelyek közül választhatsz 10, 12 és 14 mm hosszúságban, bár választhatsz vegyes hosszúságú dobozt is. Ez minden bizonnyal több lehetőséget biztosít a szempillák formázásához.

Ezeknek a fürt szempilláknak a felhelyezése több időt vesz igénybe, mint a Nanolash DIY szempilla hosszabbítóké. Különösen azért, mert gyakrabban kell alkalmaznod őket, mivel ezeknek a szempillafürtöknek a tartóssága elég sok kívánnivalót hagy maga után, ami mind arra vonatkozik, hogy mennyi ideig tart a szempilla kinézete, és hogy újra tudod-e használni ezeket a fürtöket. Itt már sok kétség merül fel, mivel a fürtök hajlamosak deformálódni, miután levették őket.

A gyártó különböző göndörségű és stílusú szempillákat kínál, következésképpen különösebb gond nélkül az igényeidhez kell igazítanod őket.

Az Amor Lashes QuickLashes Starter Kit mindenképpen egy olyan termék, amelyet érdemes megfontolni, bár nem lehet túl magasra tenni az elvárásokat.

4. Lilac St Intro Starter Kit

A TOP 6 fürtös szempillák rangsorának negyedik helyén a Lilac St Intro Starter Kit áll. A gyártó ismét gyors és egyszerű felhelyezést garantál, amely több napig is kitart. Azt azonban nem adják meg, hogy pontosan mennyi ideig lehet viselni a szempillafürtöket. Csak jelzik, hogy az alkalmazás élettartama ebben az esetben az egyéni hajlamtól és az utókezeléstől függ. Ezért a Lilac St Intro Starter Kit a rangsorban hátrébb került.

A gyakorlatban ez azt jelentheti, hogy a felhelyezés után a fürt szempillákat már másnap le kell venni, így a DIY szempilla hosszabbítás teljes folyamatát elölről kell kezdeni. Hiányoznak a pontos információk arra vonatkozóan is, hogy a fürtök újrafelhasználhatók-e. És figyelembe véve, hogy egyetlen utántöltő csomagban csak 10 szempilla van, ez egy nagyon fontos tényező.

A kezdő készlet tartalmazza az alkalmazáshoz szükséges kiegészítőket, valamint 30 előre elkészített fürtöt. Ezek 8 és 18 mm közötti méretekben kaphatók. A hölgyek is rengeteg stílus közül választhatnak.

A Lilac St Intro Starter Kit olyan műszempillákat biztosít, amelyek szinte korlátlan lehetőséget adnak a formázásra. A 14 és 18 mm közötti hosszúságú fürtökkel csodálatos Russian Volume megjelenést hozhatsz létre. Másrészt a legrövidebb fürtök használatával csak kissé sűrítheted természetes szempilláidat.

Kétségtelen, hogy ezek az előre elkészített fürtök magas minőséget biztosítanak. A Nanolash által készített DIY szempilla hosszabbításokhoz képest azonban néhány szempontot javítani kell.

5. Velour X-tensions Kit

A TOP 6 rangsor következő terméke a Velour X-tensions Kit szempillaspirál. Ezeknek a fürt szempilláknak az alkalmazása nem vehet igénybe több mint 10 percet.

A doboz 3 hosszúságú szempillafürtöt tartalmaz: 10, 12 és 14 mm-es. Ez viszont lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomra gyönyörű szempilla megjelenést hozz létre. Ráadásul ezek a klaszterek könnyűek, de a sörték kissé vastagabbak, mint a Nanolash DIY Lash Extensions esetében. Ettől viszont nem tűnnek olyan természetesnek.

A gyártó azonban nem adja meg pontosan a termék tartósságát. Csak azt jelzi, hogy az alkalmazás élettartama az egyéni hajlamtól függ. Így egyes felhasználók számára ez 5 nap is lehet, míg mások számára az alkalmazás már 3 nap után elveszíti jó megjelenését. Természetesen a Nanolash DIY Lash Extensions termékéhez képest ez a termék egy kicsit rosszabbul néz ki.

Azt is tudnod kell, hogy ezek a fürt szempillák nem vízállóak, és az alkalmazást követően 24 órán keresztül kerülnöd kell az áztatást. Mindazonáltal a Velour X-tensions Kit egy olyan termék, amely figyelmet érdemel. Bár nem ez vezeti ezt a rangsort, lehetővé teszi, hogy otthon hosszabb szempillákat készíts.

6. TATTI Invisi-Lash Kit

Az Invisi-Lash Kit az a termék, amely a TOP 6-os táblázatot zárja a legjobb fürt szempillák otthoni alkalmazásához.

A TATTI előre elkészített szempillák nem tartalmaznak hozzáadott latexet. Ezáltal még az allergiával küzdő nők számára is nagyszerűen működnek. Ez a tulajdonság azonban a Nanolash klasztereknél alapfelszereltség.

Az Invisi-Lash Kit egy olyan termék, amely professzionális és otthoni használatra egyaránt nagyszerűen működik. A készlet különböző hosszúságú műszempillákat tartalmaz, amelyek közül választhatsz. Ez lehetővé teszi a nők számára, hogy bármilyen stílust létrehozzanak. Maga az alkalmazás állítólag csak néhány percet vesz igénybe, és néhány napig tart.

A felhelyezés kicsit nehezebb, mint a Nanolash fürt szempilláknál, ami a termék fő hátránya. Emellett az Invisi-Lash Kit fürtöket nem lehet újra felhasználni, mivel ezek a műszempillák eldobhatóak. A Nanolash DIY szempilla hosszabbítók esetében a felhasználók egyöntetűen azt állítják, hogy újra felhasználhatók.

A TOP 6 fürt szempillák rangsora – összefoglaló

Most már ismered a 6 legjobb terméket az otthoni szempilla hosszabbításhoz. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyekkel tisztában kell lenned.

A megfelelő készlet kiválasztása az otthoni szempilla hosszabbításhoz óriási különbséget jelenthet. A jó minőségű, előre elkészített szempillák nemcsak sokkal tovább tarthatnak, de egyszerű felhelyezést is biztosítanak.

Az otthoni felhelyezéshez szükséges szempillák kiválasztásakor célszerű elsősorban a saját preferenciáktól és igényektől vezérelve dönteni. Minden termék különböző hosszúságú vagy stílusú műszempillákat kínál. Ezért figyelni kell arra, hogy melyek illenek a legjobban a szemedhez.

A végső hatás, amelyet elérhetsz, szintén fontos tényező. Egyes szempillatípusok alkalmasak orosz volumenű megjelenés létrehozására, míg mások lehetővé teszik, hogy finoman hangsúlyozd szempilláidat a mindennapi viselethez.

Ez a rangsor csak egy útmutató arra, hogy mely termékekre érdemes valóban odafigyelni. A végső döntés azonban mindig rajtad múlik.