C-vitamin a Nanoil-tól. Fiatalítsd meg a bőröd 10 évvel!

Megjelentek már az öregedő, megereszkedett és egyenletlen tónusú bőr első jelei? Többé nem kell aggódnod ezek miatt – ismertesd meg bőrödet a Nanoil halványító szérumával, mely jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz. Nem kell sok idő, és meg fogod látni, hogy milyen gyorsan és könnyen válik hibátlanná az arcod. Kétségtelenül a Nanoil Vit. C Face Serum jelenti a legrövidebb utat a finom és 10 évvel fiatalabb bőrhöz!

Hogyan lassítja az öregedést a C-vitamin?

Sajnos az időt nem tudod megállítani. Viszont a múló idő által bőrödre vésett nyomokkal felveheted a harcot. A megoldás itt van előtted! Ha komolyan gondolod a hatékony bőrápolást, szerezd meg a C-vitamin erejét.

Az arcszérumba kevert C-vitamin segít visszaadni bőröd erejét és arcod csodás megjelenését. A kozmetikusok és szépségszakértők is javasolják a C-vitamin napi rutinba történő bevezetését. Az értendkiegészítők szedése nem elég ehhez, mivel a tablettákban található C-vitaminnak csak egy kis része jut el a bőrhöz. Ebből kifolyólag a C-vitamin külsőleg történő felvitele jó ötletnek tűnik. A Nanoil C-vitaminos szérumában megvan minden, amire szükséged lehet, hogy biztosíthasd arcodnak a megfelelő gondoskodást és a ragyogó bőrt.

Kinek jó a C-vitamin?

Az igazság az, hogy mindenkinek be kellene vezetnie a C-vitamint a napi rutinjába. Hogy miért? Mert ez a tápanyag megnöveli a bőr kollagénszintjét, és védőfaktorként védi a napsugárzás öregítő hatásától. Mindez tökéletes kozmetikai összetővé teszi a fiatal bőr számára is, így azok is élvezhetik már jótékony hatásait, akik elmúltak 25 évesek. Mindenképpen szerezz be C-vitamint, ha igaz rád valamelyik az alábbiak közül:

 • ha bőrödön vannak elszíneződött foltok és szeplők
 • ha a bőröd fáradtnak és sápadtnak néz ki
 • ha tenni szeretnél az egyenletlen és színtelen bőr ellen
 • ha a bőröd nagymértékben ki van téve a levegő szennyeződéseinek, kipufogógáznak és cigarettafüstnek
 • ha észreveszed az első finom barázdákat és bőröd rugalmasságának csökkenését

Nanoil Vitamin C Serum. Két fantasztikus összetevő ereje

Ez a vegánbarán arcszérum nem tartalmaz semmilyen szükségtelen összetevőt. Kiváló formula, ami csak néhány összetevőből áll, melyek közül a kulcsfontosságúak:

 • C-VITAMIN: A 3-0-etil-aszkorbinsv (3-0-Ethyl Ascorbic Acid) a tiszta C-vitamin egy származéka. Minden tulajdonságát megőrzi a C-vitaminnak, és az összes C-vitamin származék közül ez képes kiváltani a legerősebb hatást. A tesztek kimutatták, hogy a 3-0-etil-aszkorbinsav minden bőrtípuson biztonsággal alkalmazható, még a hiperreaktív bőrön is, és tökéletesen serkenti a bőr kollagénszintézisét. Egyenletesebbé teszi a bőrtónust, elhalványítja a sötét foltokat, csökkenti a ráncosodás mértékét, valamint összehúzza a pórusokat.
 • PUNARNAVA GYÖKÉRKIVONAT: Az emberek már évszázadok óta ismerik. Erőteljes antioxidánsként ugyanis számos jótékony hatást képes kifejteni a bőrön. Megóvja a károsodástól, megszabadítja a szabad gyököktől, megakadályozza a fokozott pigmentációt, és javítja a bőr általános megjelenését.

Nanoil c-vitaminos arcszérum

Nanoil Vitamin C Face Serum. Milyen gyorsan fejti ki hatását?

Jó hírt kell közölnünk: A 3-0-etil-aszkorbinsav gyorsabban dolgozik, mint a C-vitamin bármelyik másik formája, vagyis már 7 napon belül halványabb és ragyogó bőrre számíthatsz! Idővel a hatások még jobbak lesznek:

 • táplált, hidratált és sugárzó bőr
 • elszíneződés nélküli bőr
 • egyenletes bőrtónus
 • sima és rugalmas bőr
 • finom barázdák és más bőrhibák hiánya

Az eredeti Nanoil Vitamin C Face Serum elérhető a Nanoil online üzletében: www.nanoil.hu. Ismerd meg a hibátlan arcbőr titkát!